Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno prvi put temeljito je EP odbio djelovanje fašizma HDZ-a i Hrvatske u BiH. Konačno je agresija na BiH u završnoj fazi u kojoj su nacisti i agresori u porazu, koji je trajne prirode.
Igra je tek počela
Hrvati se ufurali kao da su svjetska vele sila tipa SAD-a kao ni se nešto pitaju i uslovljavaju 😂😂😂 jel' dovoljno reći da su poslije Bugarske najsiromašnija zemlja EU
HDZ na aparatima!
Prikazani dokumenti jasno i nedvosmisleno pokazuju Plenkijevu laž...Naravno , u EU nikoga nije mogao prevariti, tako da je ovo samo za domaću (cro) uzp-e javnost, koju mora nekako "umiriti"...Što se BiH tiče , ovo je , uz već najavljeno Bajdenovoj djelovanje , prvo veliko pozitivno pospremanje nelogičnosti iz Deytona.
Plenković fašista, bio i ostao.
Suština je u ufuljavanju nato kurvi u Bih i zato da bude cjelovit teritorij koji bi Nato kontrolisao.Bošnje će debelo iskihati što sami sebi namiču omču.U suru će biti dovedeni svi islamski ekstremi a to je zaraza koju će nato riješiti.
Islamske ekstremiste izmislja Hrvatska i srpska politika za svoje potreba, tako da je NATOu vrlo lak posao. Bosnjaci su ogromnom vecinom protiv tzv islamskog ekstreamizma ( ako je nesto ekstremizam, onda po definiciji ne moze biti islamski jer to su otpadnici Islama). Toga je NATO svjestan jer ima svoju a ne lokalnu obavjestajnu sluzbu.
Bošnje su najodgovornije za zatiranje Bosanstva i Bosanskoga jezika,Bosanske kulturne baštine,Bosanske sevdalinke,Bosanskih nacionalnih jela...svega Bosanskoga...
Bošnje su najodgovornije za zatiranje Bosanstva i Bosanskoga jezika,Bosanske kulturne baštine,Bosanske sevdalinke,Bosanskih nacionalnih jela...svega Bosanskoga...
Strasno, placaju u Bosni 6% poreza, a vladali bi s njom i imzli najovise uhljeba i to jos traze da im se to ustavno ovjeri, da im Bosnjani budu vjeciti robovi?
Latini kao i obicno lazu
Politike NDH Ante PAvelića koje su i danas matrica djelovanja HDZ i u BiH i U Hrvatskoj već davno je osuđena. Ona nemože opstai niti biit podržana šire od Htvatskog naroda. Ne radi Bošnjaka ili drugih, nego jednostavno zato što je to politika nacizma, fašizma i sl. Lažete i obmanjujete suludim idejama kakve su trenutno u EU neprihvatljive i nezamisive.
To se kaže, lažeš!
Naslov ovog teksta bi možda jednostavnije glasio:" Plenković ponovo laže građane Hrvatske" ...mada to nije nikakva nova vijest
Bravo Hrvatska. Velika pobjeda.
Buhahaha seri male pogane hrvate
Treba prevesti na hrvatski jezik čovjeku.