Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kada je bosnjacima cudno sto hrvati lobiraju za hrvate. navikli da bosnjaci lobiraju za arape
Tuska firma Domus imvestirala 360 milijuna eura u hrvatski nautički turizam.
Nikakvog uticaja Erdoan i Turska nemaju na BiH bošnjačku politiku kada je sonošenje izmjena ustava u pitanju. Neka se i dalje Čović zalaže za iste ciljeve sa Dodikom protiv BiH pa od dogovora neće biti ništa pa da i kod Bajdena lobira!
Plenki situaciju koju HDZ pokušava izvesti u Bosni Osmanska imperija preživjela tamo negdje 1880 tih....
gooUser1589129754 prije 3 sata BAKIROV SEBDVIČAR, PAZ DA NE BUDE KRMETINE U SENDVIČU.
Ne zna vise gdje udara, tesko prihvataju poraz, neka objasni kako ce gradjani BiH prihvatiti njegov zahtjev da vladaju njima. Sta je to sto ce ih natjerati da kazu ok ja sam Hrvat zato sto mi je HDZ ovjerio da sam Hrvat, sto mi Zagreb i Hrvatska priznaju da sam Hrvat. Neka skonta kako ce od BiH napraviti Hrvatsku. Jednom su s UZP pokusali. I popusili.
Koliko lupate, pobogu si brate. Čuj tri konstitutivna naroda jednakopravna - prosto nemoguća rečenica. Jedni najmnogoljudniji, drugi imaju entitet, a treći bi sve to skupa 🙄
Bosna i Hercegovina bez Srba i Hrvata... Taj dan možda se i desi jednom i pokušavam zamisliti tu državu. Sunovrat civilizacije, povratak na neke zaboravljene godine i procvat vilajeta.
Када сам нерешаваш проблеме са комшијама већ укључујеш друге, зашто тражиш правду нема је сада је правда Америка, ЕУ, Русија, Турска. Па још када се укључиш у размирице између Америке и Турске. Ја невидим шта је ту крив Пленковић или било ко други.
Kakve veze ima on sa Bosnom?
Izbore odredoti po broju i nacionalnoj strukturi... Nemoze HDZ imati 6 ministara a Bosnjacki kotpis 5 kojih ima 7 puta vise
Jel radio alkotest ?
Lobiraj kod tate svog ako hoces, al necete nikad promjenit izborni zakon stoko!!
Turska ne ovisi o Hrvatskoj toliko koliko od Srbije. Jer Srbija je Turskoj tranzitna zemlja za EU. Oni će Srbiji ispunti sve želje, Hrvatskoj ne. Ali Turci vole Hrvatsku. Upravo zato što Srbiji ne dopušta sve.
Pa da je i Hrvatska ostala u prijateljsko-politickim odnosima i da isti Bosni ne cine zlo svakim danom ne bi ni trebalo Erdoganovo posredovanje .
Jel vi hrvati (pod tim mislim naravno na hrvate u hr) nemate problema i stvari koje treba rijesit u Hrvatskoj ili ste sve zavrsili pa sad volontirate i radite malo i za nas?
EU je davno procitala Hrvatsku. Zato su ih i nazvali najproblematicnijom clanicom i da su na fasizoidnom putu.