Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro si rekao, niste dosli ni sa kakvim projektom, dosli ste da glumite zabrinutost i primate ogromne plate za to.
Sacuvaj me Boze toga da me zapad brani, bosnjo kad mislis poceti raditi sam o svojoj glavi, ne da ti svi oko tebe rade o glavi? Jadno kakve mi bezkicmenjake imamo na vlasti.
Niste došli s projektom već s idejom podjele koju provodite.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ti si velikosrpska kompromitovana sluga. Imaš poslovne interese u Srbiji i logično da kao takav moraš lobirati za djikanske interese u regionu. Uz to ti je i žena Srbijanka a i gostuješ kod Milomira Marića, medijskog UDBAša broj 1
Da je samo Srbijanka pa i nekako ali radi se o čistokrvnoj Srpkinji. Rusinka, Bošnjakinja, Albanka, Mađarica, Slovakinja ili bilo koja druga od stotinu manjina, tragedija ne bi bila tolika.
Vjerujem da Palmer jeste pristrasan. Pa, žena mu je Srpkinja. I Dačić je izjavio da "očekuje mnogo od nje" i "da kod nas kažu kuća ti je tamo odakle ti je žena"! Takođe, ima nekih sumnji da ima interes u Rio Tinto kompaniji, koja pokušava otvoriti rudnike litija u Srbiji. Isto tako je upleten sa agencijom koja je plaćena od strane Srbije za lobiranje njenih interesa.
Tako je, reci im Palmer da sve sto se desava je zvanicni stav amerike i da ti nista ne radis svojevoljno. Mislim logicno al neogu bolesnjaci da vjeruju sta ima cika Biden cini😁
Kad vidim ovakve komentare dođe mi da povratnim. Koja razina!
da vi gurate demokraticnost, gurali bi projekat jednog predsjednika, ovako samo pokazuje zapad da I dalje forsira podjele unutar BiH drustva
Ha , pristran .Nije vam bio pristrat Petrich , Pedy. i svi silni Visoki predstavnici .Znam malo je neobično , navikli su vas na drugačije.Ne može se dovijeka izrabljivati žrtve rata u političke ciljeve.Provale vas kad tad.
Bosna treba Poslati delegaciju u EU i SAD da naprave tamo izborni zakon gdje manjina moze odlucivati vecini da crnci i arapi mogu biti zastupljeni jer ih preglasavaju bjelci treba pomoci ljudima i uvesti i kod njih takav zakon.
Došo Palmer srpski zet.
Kakvi propali politicari bez ikakvog uticaja.
Pa ljudi na kakvim ste vi drogama zar ste mislili da će doći Amer i reći biće islamska republika BiH ko hoće on vidi Bosna nikad nije bila podjeljnija
Da kazu kako je 5 trecina od 17, ne bi bili pristrani, jel tako
sisaj motku i ti palmeru
Palmer nejma ni znanja, a ni sposobnosti da uradi nesto.
Samo gradjanska drzava,sve ostalo vraca nas na pocetak i blokade institucija..
Problem je što je međunarodna zajednica navikla bosanske moslimane da im se čine ustupci već 3 desetljeća. Sad prvi put kad hoće napraviti ustupak Hrvatima, bosanski muslimani su skočili ko oprženi.
Nam ovdje ionako jest najbolje kad ne dozvole da se mi dogovorimo. Kupi šakom o stol i kaži biti će vam tako i doviđenja. I vidjeti ćeš sve i jedan političar će sagnuti glavu i pristati na ponuđeno.