Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jedna debilna, religijom razlicita nacija moze imenovati jednog Duska za ambasadora u Egiptu, Muhameda za Rusiju isl. kako je to bilo lijepo u Jugi...Muhamed u Saudiju, Nikola u Rusiju a Ivan u Vatikan...i svima bilo dobro
@strateg Ima nasa domovina.
Ove Ambasadore treba sve ukinuti i ostaviti samo po jedan Konzulat gdje ljudi mogu obaviti nešto vezano za dokumente. Silno bacanje novca a njihov učinak je zanemariv, jer BiH je zemljica a ne neka zemljurina sa 10 mil. stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik.mjenja njemu nepodobne.srbe a Komsic ove jer su Hrvati..a on nije
@Crox Zato je ostavio i Antona Rilla iz HDZ-a BiH, jer ni Rill nije Hrvat.
A što bi Hrvat predstavljao Bosnu neka predstavlja Hrvatsku.
adios uzp
Miletov plan je istjerati strane sile i zaratiti
sve Srbi i Hrvati smijenjeni, doći će u fotelje SNSDovi Srbi i DF-ovi Hrvati
Hoce svoje da uhljebe malamuti
Komšić je smijenio sve UZP-ovce što treba i pozdraviti.Samo još da ne odobri mjesto Ljubićevoj kćeri koja hoće fotelju..i pun pogodak.Postaviće osobe koje Bosnu i Hercegovinu vole i poštuju i ne rade za interes HDZ-a Hrvatske.
Pa skupi li se kak'e sadake za Mirzu Hajrića ili ne? https://www.klix.ba/vijesti/bih/mirza-hajric-nezadovoljan-platama-u-ambasadi-u-pitanju-je-skolovanje-nase-djece/181213025
Pa zar nisi nista donirao na racun kod Unikredit Banke 832 458 7562 79
Smjena 21 ambasadora!To nije bilo nigdje na svijetu!To je sejdi sve sto moze uradit za 4 godine!Upis od drzave!
Dodok smjeno Ambasadore koji nisu iz njegove stranke
Nije smijenjen Anton Rill, ambasador BiH u Kini. A i on je HDZ BiH.
@pascal Ne odlazi on, nije tacno. Tek je napola mandata. Nego je taj Rill iz HDZ-a BiH, sto ga Komsic nije smijenio, uvijek u svakoj vlasti.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Upravo mi je narastao na 18 , 6 cm na tvoju obavijest .
Željko, kad ih trpaš zguza, udri ih sa obje ruke istovremeno po slabinama. To i ja volim uraditi kad kurave zimgu.
to doda mangupe
Joooooooj A JA MISLIO JOS JEDNU KUĆU KUPIT
imali i jednog bosnje na ovim ambasadorskim pozzicijama,,ima ovih portira po ambasadama vjerovatno
Pola dana Bošnjaci, a druga polovina dana Hrvati na aparatima. I tako iz dana u dan. A političari se samo smiješe i usput nam psuju glupe matere, djecu, familiju... I još se pride stignu dogovoriti o povećanju svojih plata koje su takve kakve jesu.
I još čitam neki dan iz nekakvih izvora, neka američka agencija za nešto, da je Bosna sljedeći poligon za fajt NATO-a i Rusije, a sve naravno preko naših leđa. Rusija će Srbima ponuditi neko novo oružje da ga isprobavaju na nama, a mi dobijamo oružje made in USA, pa ožeži. Tragikomedija!