Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba tebi imati dokaze, kad vise od pola naroda u RS_u tvrde da ti dizes revoluciju protiv sadasnje vlasti odnosno dodika. I to pada sve u vodu... A ta ista vlast ti je i ubila djete i taj narod koji podrzaje.
Sve je ovo prevrsilo svaku politicku mjeru !!!! Sjetimo se da, kad je david nestao porodica je nudila 100 000 maraka!!!! https://blmojgrad.com/porodica-nudi-100-hiljada-km-za-informaciju-o-nestalom-sinu/ Da se upitamo odakle njima 100k kesha ? Naravno ako ima ikakav dokaz treba ga predociti tuzilastvu i javnosti istovremeno i izbjeci mogucnost da neko unisti materijalne dokaze ! Ovako Davidov otac supljira !!!! On je zahvalio građanima na podršci, kako moralnoj, tako i FINANSIJSKOJ!
Zadnja recenica pise povijest !
Jeste, zahvalio je i na finansijskoj podršci. Pročitaj gornji članak do kraja gdje kaže i gdje su pare i kako se to može provjeriti. Prije toga mogao je imati 100000 km znajući koliko mu kuća vrijedi, pa od prodaje kuće.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisam pratio od pocetka ovaj slucaj (zivim u Svedskoj). Slucajno naletio na Facebook-u o tome. Sta je u stvari razlog zbog kojeg je David ubijen? Prica se o 15-20 ljudi koji su ga ubili, to meni vise lici na organizovan linc nego na ista drugo.
Podrska Dragicevicu u borbi za istinu...
Cetnicko pleme ce mu dohakati, traziti pravdu u genocidnom plemenu... ne zna jos uvijek s kim ima posla.
Jeli stvarno ovaj traži ubicu svog djeteta ili diže neku qurčevu revoluciju?!
Vidjet ćemo hoćeš li ti praviti qurčevu revoluciju kada tvoje dijete dođe na red?!
u šta je taj momak bio umiješan šta je razlog njegovog ubistva nisu ga džaba makli nešto tu ima ,,niko to ne spominje
Zbog čega god da je ubijen ništa ne mijenja. Poenta je da se raskrinkaju ubice koje vlast krije.
@GuzarCurguz73, može biti i da je svjedok nečega što nije trebao vidjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema sumnje da je malog neko ubio i da policija nekog stiti, ali ovaj stari Dragicevic sve vise lici na showmena i pocinje ici na zivce
Žao mi je Davida,ali ne vezeno za ovo,sve nešto razmišljam,zašto uvijek u đžamiji(božijoj kući)Sda članovi su u prvom safu.Ti nemaš pravo kao malograđanin doći i zauzeti to mjesto.Drugi safovi su ostale stranke,a zadnji mi malograđani
@LjutacK Hebo te,na Hayatu u ramazanskom programu svaku večer slušam sda i ostale stranačke uhljebe,kako se hvale svojim islamom i bošnjastvom.Da li su oni ogledalo društva?
@LjutacK Mislim,možete mi davati pluseve minuse,vrijeđati me,komentare ostavljati,ali bitno je da uvidimo da lutkarske sda familije nisu ogledalo društva.Penzioner koji kopa po konteneru za Bajram je ogledalo društva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako znas ko ti je glave sinu dosao idi ga rokni ... Sta samo bauljas bzv.
Ovo postaje apsurdno. Ako posjeduje bilo kakve dokaze, neka ih obrazloži. Davida su počeli mitologizirati, a to je opasno.
Svako prikrivanje dokaza je krivično djelo . Ne može niti pravno niti fizičko lice odlučivati kada je vrijeme za pravdu osim ako nije lažov i manipulator.
hajd dosadio si
a bakir i ostali mungosi ti vidim nisu dosadili ;) PRAVDA ZA DAVIDA !