Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola vino pola voda....pola pije pola sarcu daje
Što ih Čović s.eba
..........kako možeš dati ostavku na članstvo u stranci..........valjda se istupa iz članstva stranke.................
Još nije završena sezona a prelazni rok počeo. Šalu na stranu, ovi špijuni Dragana Hacijende skužili da nisu u mogučnosti više manipulisati narod pa podvijaju rep. Bevanda, hm...???
predizborne igre bez granica. trenutno najbolji biznis odcjepiti se, povući dio članstva, osnovati svoju stranku, uzeti pare za izbore, potrošiti nešto malo na kampanju, dobiti dovoljno glasova za ulazak u neki nivo vlasti, inkasirati na privatni račun ostatak para iz kampanje, napraviti koaliciju ili se ujediniti sa nekom većom strankom, ugasiti stranku i unistiti dokumentaciju. Ko se okoristi ovim biznis planom očekujem skromnu naknadu :)