Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ćeš izgubit izbore svjesna nisi.
www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-u-izraelu-bih-je-nestabilna-zemlja-pod-kontrolom-militantnog-islama/2105143.aspx laže index.hr?
@KrkyBGood Izgubiće jer laže i sije mržnju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kolinda pojela srbsku cokoladicu....
Prije bi reko bila je u Seseljovom narucju.
Ustaskinjo, to je tboj prirodni narativ jer neprestano lajes.
Moglo Bi bit i rata kako je krenulo
Hrvatska nikad nije imala gluplju predsjednicu za nju je gos. Jadranka Kosor ccarica.
Dovoljno si glupa da nešto tako kažeš, ali moguće je da si pazila i nisi ništa rekla. Ali ako nisi rekla trebalo bi da se ova sva politička gamad koja skuplja poene na jeftinim izjavama i jeftinim komentarima pospe pepelom, jer su to go.nari kakve svijet nije vidio, a naročito ovaj Želja alkos!
Poklopi Kolinda sve redom :) Fino cekala da ovi zagrizu kost i pocnu lajat, pa onda gospodski sve poklopi. Dodik opet ispao najpametniji. Oj tugo kakve politicare imamo.
Kolinda je odlucno demantirala sve i jasno je objasnila situaciju. Ukoliko nemate neki cvrsti dokaz za ono nevidjeno politicko divljastvo i bijes koji je izasao iz svih mogucih okvira diplomatskog i dobrosusjedskog ponasanja, ljudski se ispricajte gospodji jer je onda ocito da ste u krivu. Vjerujem Kolindi, ali i nedvosmisleno naglasavam: muslimani, a osobito nama dragi narod Bosnjaci, dobri su i cestiti ljudi koje volim i cijenim. S njima zelim zivjeti u miru bez ovog ludila!
Kučka debela. Bojkot hrvatskih proizvoda!
Ova zguba pravi dvolicnjak...
Da, da Kolinda, inače novinari nakon intervuja sa predsjednicima promijene njihove iskaze, dodaju šta nisu rekli i tako...
malo je uhvatio klimaks pa zaboravlja kad je sta rekla.
Mozda nisi mislila reci, ali ja vjerujem da si rekla. I da mislis to. In vino veritas.
Bosnjo se ulovio na zidovski "fake news". Maske su pale i Dzafer, Sejdo i ostali "patrijoti" su pokazali pravo lice. Hvala Jerusalem Post-u. Ucinili ste nam svima uslugu.
To vam je ono, nek se dešava nešto, narod ima sad hrane za idući mjesec dana, ima se čime baviti, sve je bolje nego da se traži povećanje plata, penzija, borački dodatak, registar itd. Ovi vlastodržci su prevazišli sve nivoe kako masama upravljati na prostorima bivše juge.
METNEM TI GA U SISE KOLINDA DRAGA
Nevjereojatno. Tek sam htio glasat za nju, kad vidim da se i ona izvinjava muslimanskoj nakupini. Pa moja Kolinda, ne da je sve tocno sto si rekla, nego si bila previse blaga. Pa i malo dijete vidi da se puturad radikalizuje, dok ovamo fura europske vrijednosti. Pa Bec je pun radikalnih muslimana iz BiH. Da govorimo o vehabijskim zajednicama po selima oko Zenice, Kalesije, Maglaja.....