Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironično što Tito ovo nije upisao na djecu a ove pare će uzeti političari naši i kupiti svojoj djeci vilu
@nije mogao drzavnu imovinu prepisati na djecu. Komentar nema logike.
Ko je odgovoran za ovaj iznos jel Bisera??? Treba odmah je početi fatati da vidimo gdje će pare otići jer kad hurme nismo vidjeli teško da će iko vidjeti 7 miliona, nek ove pare daju fondaciji i udruzi koje nastavljaju djelo i lik jednog jedinog Tita
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
To Dodik ukrade na dnevnom nivou.
Nema Dodik BBI banku, BBI centar, SCC, euroasfalt itd. Bakir najbogatiji profiter s računima u Rijadu i Dzedi a vjerovatno i Turskoj . Poklopio je i klix ne smiju pisnuti.
@Alexander Pa bolan tolike pare, to su vec milijarde koje navodis, ne mozes sakriti, isplivala bi negdje neka siutacija tipa kad Dodik kupi vilu u Bg, kupio bi se neki bijesan automobil, vidio bi neko na nekom ljetovanju po Dubaiju ili tako nesto....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
....što će biti POKRAĐENO!
Nevalja him tito a valjaju titini milioni,putevi i td.
samo gledaj koliko ce novih vila i vilendica osvanuti po bih od ovih para...
Nije TITOVA vila več vila presjednika JugoslavijeDa je TITOVA naslijedili bi je neko iz porodice.....
Tuzno i ironicno, sta je Tito napravio i kupio nasi ni potrositi ne znaju kako treba, a da ne podijele po svojim porodicama..
ova gamad još živi od Titinih para, majku im njihovu
Mislite Politicari ce dobiti 7,5 miliona$ ???
Novi kilometri autoputa, kao od kirilinškog duga
Bolidi kazu nije mogao pokrasti drzavno, pa zato postoji "privatizacija" ovi nacional demokrate (ex fake komunisti) privatiziraju pa fino posteno pokradu i onda se slikaju u prvim vrstama u crkvi ili u prvim safovima u dzamiji.
To su komunisti kupili kod Amera za bonove na ime njemacke ratne odstete.Kao da je seljacki narod Jugoslavije imao 300 000 dolara.Mozda da su prodali bandita za 100 000 rajhsmaraka😄
Haj dobro trolam malo ali je u svakoj dobroj sali Pola istine?Zasto onda prima godinu poslije (46-e)dva teretna broda humanitarne pomoci americkog zita u luku Split.Zar nije trebao kesirat zito I nahranit narod?
Kad vi pocrkate nista državi nećete ostaviti
Ne saljite te pare u BiH, pokrast ce ih ovi u vlasti, i dok je vlast ove drzave oligarhija a ne demokratija
Već potrošeno....
ne moze pokrit ni kampanju za izbore 🤣
Babo igrice