Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko im je kriv kada ne znaju piti !?
Mozda su jednostavno uginuli
misteriozno ubijeni... dva puta sam pročitao tekst ne bi li otkrio kako su ubijeni, al ništa..
Sa Gavrić brda ( srpska šuma iznad Lukavice) pogođen transporter srpskim tenkovskim projektilom. Inače ovima starim igmanskim putem nije mogo ni muha proći da nije gađana od strane 'četaljske armade'. Oni su mislili ako je u.n. vozilo da su sigurni, tu su se zeznuli, pijani Pantelija je daltonista na srpskom tenjku'.
Prosto nemoguce, da nema Srba u ovom filmu!Da nije moDa greska u redakciji,mozda neki novi neiskusan novinar?Ovo ne mirise na dobro!