Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo će ostat sam.
Sve veze upucuju na to da nas Zapad, nas Bosjake zeli izlovati ko Tursku jer smo muslimani. Ide se ciljano sa Hrvatima, Srbima i izdajicama iz redova Bosnjaka, kako bi se umanjio polozaj vecine u BiH. Ovo vrlo vjerovatno moze doci do eksperimenta za EU gdje ce Bosnjaci se racunati kao muslimani i bit ce u potnosti izloirani, i vrsen aparthejd na nama. To ce se kasnije projektovati po cijeloj EU nad muslimanima, jer je krscana i Vatikana strah ekspanzije muslimana.
sad će neki naš petokolonaš napisati "šta je sa Bakira" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodo kakav je okus ? Izgeda da si popuschio.
Ovo je bio i Dodikiv cilj, da se ne zamjeri Zapadu
Opozicija se mora hitno rijesiti Nesica , Dodikov igrac, njihov razlaz je fingiran i Nesic treba da razbije opoziciju
Frajer definitivno nije sav svoj? Onako ponašanje u skupštini je fuujjj!
Ne razumijem ove papke zasto pustaju Dodika u vladu kad lik nije nista tu sem clan predsjednista. Znacil to da ovi ministri mogu u vladu povest i zene i djecu da sjede ako on moze tu da prisustvuje. Koju ovlast on ima u rs vladi? Nema logike totalno barem meni
Palmer: 1) Razbimo bošnjačko jedinstvo, 2) Izgradimo jedinstvo zapadnih ambasada protiv Bošnjaka, 3) Udružimo snage Čovića, Izetbegovića i Radončića. Ove zapadne gnjide nam se izgleda svete za poniženja u Afganistanu. To što im Dodik na svakom koraku j...e mater - nije za njih uvredljivo ako je spram toga cilj rasturiti državu u kojoj su muslimani većina. Zapadna đubrad, pa mi bi od Lavrova dobili više!
PALMERA, SRPSKOG ZETA I ČOVIĆEVOG ASISTENTA, PROGLASITI PERSONOM NON GRATA, JER UVODI NAM GAZU NA MALA VRATA!
OJEBO MU JA MATER,ZNA LI ON GDJE JE.
Sve montirano i unaprijed dogovoreno. Treba stisnuti Palmera i Baketa, ovaj drugi je najgori zlotvor za posten narod ove drzave!
KOJA FARSA. IZREZIRAN "SUKOB" DA BI SE PRIKAZALO DA ONI DEMOKRATSKI ODLUCUJU I DA IMAJU RAZLICITE STAVOVE. KOJA GLUMA...
Koja predstava. On kao odbije, onda kao SNRS odbije odbijanje. Sve isplanirano.
Dodik apsolutno najsposobniji političar na prostorima bivše ex-yu.Samo je on u stanju da se odluke presjednišva postanu validne a on glasao protiv.Čovjek je gigant koliko god ga ko mrzio i sa prezirom gledao.Kapa dole majstore.
odlicno - izgleda da ima normalnih u skupstini RS...treba se udruzit' i protjerati bandu, Dodo-Bakir_Covic raus!
jesi ti glup kakvi normalni, pa oni se između sebe bore za pozicije; kao da njih interesuje cjelovita BIH , haha jesi ti naivan
Nema razloga za radovanje. Odbijanjem Dodikovog vetoa skupština RS je omogućila Rusiji da BiH još više podijeli praveći dodatnu ambasadu u Banja Luci (ne konzulat). Presedan u svijetu. Tako je Mile zapravo uspio progurati jedinu stvar do koje mu je bilo stalo.
Pa, majku mu, ide li išta od ruke ovom Dodiku! Osim pljačke, naravno!
pogledajte dodikovu logiku lik glasa protiv u predsjednistvu i ide na skupstinu rs-a i kad usvoje taj isti zakon ponovo ide na predsjednistvo gdje on moze biti preglasan ako opet ponovo ne pokrene vitalni nacionalni interes, znaci lik je obican trol
Vitalno vam hebem mater svima.