Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš podmladak evidentno napreduje ...
Objavite nagradu za onoga ko prijavi debila koji je to uradio! Nagrada npr: 1000KM...dobitti cete ime u roku 15 minuta...a onda ot roditelja tog "debila" (ako je maloljetan) naplatite 10.000KM..."...
counter terorist win Na kruju bilo
Trebali bi promijenit ime saobracajne skole u "Skola minsko-eksplozivnih sredstava"
Opet... Postoji jos nacina da se izbjegnu testovi...
neki jeben kontrolni trebao biti!!!
Da li je ovo uvertira u predizbornu kampaniju ovijeh našijeh patrioskih stranaka ili je samo slučajnost...
Ja dok sam išo u srednju bilo je svake sedmice dojava, dok jednom nisu otkrili i izbacili neku iz škole i hlupili neku kaznu ogromnu. Mislim da od tad nije bilo dojava.
kreteni , sad zbog njih ostajemo duze u skoli hvala vam majmuni jedji
Djeca stranačkih uhljeba pokazuju ponašanje za primjer
Radi keca iz biologije rizikuje zatvora, to smo mi!!!
Najbolja skola, sa najboljim ucenicima. Od svih ucenika, podtoji samo jedan koji je imao sve zdrave zube. Prozvali ga Severina. Pa ti peri redovno i vodi racuna da ne ostanes na dvije stative ko sva normalna raja 'izškole'
dojava o bombi na klixu...... raja, bjež'te
@pitzkavamaterina. Bogami, ja cu biti i na strašnom mjestu postojati, štono kaže pjesma stara...
@Sticenik eh, jesi neki... nemoj mi kvariti paniku, "ba"!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Opet se onaj od jucer nije spremio da odgovara.
sutra cu maksuz pravu bombicu stavit, kad budu dolazili nek i nestl nađu hehe
pa nije 2 gimnazija to su školu u moje vrijeme upisivali samo oni koji nisu mogli niti jednu drugu ovo je neki nezadovoljni revizor jer mu je plata samo 1300km a ne mora ni državljanstvo imati.
Nigdje veze ti je to da saobraćajnu upisuju oni što ništa drugo ne mogu. završio sam telekomunikacije u saobraćajnoj, nakon toga FSK diplomirao i magistrirao, trenutno radim na drugom magistarskom u Beču na TU. Ne generalizuj na osnovu zanata sve ostale.