Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalno kondicioniranje globalne populacije u ekspresnom roku = korona.
KOVID TVENTI IZ KOMIN TO GETCHA!!!!!!
Samo da što prije otkriju vakcinu, prvi ću se vakcinisat.
Joj ne serite vise klixovci kalav novi val cuj 85 novih slucajeva i vi odmah novi val. Milioni stanovnistva, do sada su se razboljevali stotine njih dnevno i umirali pa niko nista. Prestanite vise strasiti narod.
Pa ja,tako ce i nama se desiti kad pocnu kafici i klubovi unutrasnji raditi! Daj Boze da grijesim al'to je neminovnost do pronalaska vakcine.
Odakle vama saznanja za drugi val? Ko strahuje i kad dolazi objasni nam klix? Zasto prepadate vec isprepadani narod?!
Mene interesuje cime lijece ljude ako jos uvijek nema lijeka, a preko 90% oporavljenih? Dosta vise ove ublehe
Pustit cu te da sam skontas koliko ti je glup komentar.
Samo mi reci sto? Ko kaze da ova gripa nije bila krajem prosle godine i pocetkom ove? Tona ljudi u Sarajevu samo je dobro bila bolesna u januaru i februaru i pregazila to kao sto pregazi standardnu gripu? Treba cijeli svijet da stane zbog corone? Djeca ne oboljevaju, srednjih godina rijetko, ako i dobiju ne osjete, starija starosna skupina najpogodjenija i to hronicni bolesnici. Dosta vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)