Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A obje naplatne kućice otvorene, ccccc
@_Klix_ @Uginulimujo Oj serbo hahahahaha Nije ekonomski ni blizu federaciji a kamoli zapadnim drzavama.Nista ti i dalje vjeruj Dodiku glupi serboo.Najsiromasniji dio Evrope je Bosanski entitet RS. Vi vjerujte i dalje Dodiku dok ce se Dodik sve vise bogatiti.Po svim segmentima RS je slabija od Federacije.
Poješće vas mržnja prema srbima. Imate sindrom ponašanja lošeg đaka prema nastavniku kad završi školu. Otpadnost, pripadnost, identitet.., šta li je? Nikad niste bili u situaciji da vas neko mrzi, a vama se hebe ;)!
I sta je cilj ovog teksta klixE
nekad tamo 95' je bila ista guzva, samo u suprotnom smjeru, sa losijim (zapreznim) kolima
a ostalim danima prazan
Jel ovi iz Rusije ili EU dolaze za vikend?samo pitam, mrski zapad fuj to!😂😂😂😂😂
bogami ja samo vidim opet naše BH tablice, i jedan kamion sa kravom
serbi se grupiraju kao 1992
Kakva zapadna Evropa, gužve zbog blagdana, na slikama uglavnom bosanske table, mutavci iz rs-a ne znaju 'rukovati' ni autoputem ni naplatnim kućicama kad je to sve goli seljak...
Jel' ja to vidim sve ili obadvije naplate kućice?
slika 3 = RS
@arhivasvega Mile i njegov vozač.
Autoput Doboj - Banka Luka je super. Ali do Bosanske Gradiške nije nešta. Inače je ovo super kad se npr. hoće iz Sarajeva u Zagreb ili dalje. Sve autoput jedino od Zenice od Doboja nije, ali solidan put
Jesu li laktasi u opticaju odmah krava na kamionu
Dosla dijaspora da doprinese malo budzetu oba entiteta povodom praznika na zapadu.