Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako OHR nametne privremeno rješenje, izlazak na izbore u ovoj državi više neće imati nikakvog smisla. Ukinite izbore, uštedite novac i odmah instalirajte Čovića i Dodika kao "nezaobilazan faktor", te par bošnjačkih petokolonaša iz Trojke i prestanite nas više smarati pričom o "demokratiji i evropskim standardima". Fuj gadovi!
Eto SDA ne valja Osmorci jer je korumpirana a HDZ i SNSD sa kojima sklapaju ugovore i daju im sve valjaju!! Kao oni nisu korumpirani?
Ne morate ni prihvatiti ni biti u Vladi. Eto vam Bake koji vam uvijek nešto obeća pa slaže. Tužno je što su vam vlastiti interesi ispred države. A nije mi čudo jer većina od vas iz obje stranke ste bivši SDAovci i isti su vam interesi. Popusili ste jednom od SDA a sada ćete opet. To sve govori o vama i vašoj inteligenciji
Ne volim Efendića, ovaj drugi mi je simpatičan ali ispali su gospoda za Nikšića i ovog trenera sada već propale stranke.
Mrš
Rumenko u akciji spašavanja riđobradog od potpune izborne katastrofe koja bi ga mogla koštati svete strančke poglavarske pozicije.
Ima samo 45 ruku, rekao je ambasador EU Johann Satler. Sa malim hrvatskim strankama 49 što nije dovoljno za većinu u parlamentu. Predsjednici SDP-a, NiP-a i Naše stranke nisu se usprotivili kratkoročnim rješenjima
Zato SDA zovu “duboka država”
Ja bi ovakve izbacio vec iz ovih kantonalnih vlada , npr u KS odmah ih izbaciti !
Kakvo vrijeme je za 1,zna li se šta...
Pogledajte, troBojkasi, šta vam braca Rvati misle o Bosnjacima i u kakav nas pakao uvode: https://hercegbosna.org/forum/politika/
Sve rečeno. Ko ostane sa nipovcima, nsom i sdpom zaista je protiv BiH.
Interesantno je da vam ne smeta Fadil, Sebija, Osmica, Asim..... Ne smeta Vam sva koruptivna bakra iz SDA a smeta vam Vojin Mijatović. Ne smeta vam opasnost od tehničke vlade u naredne ćetiri godine u kojoj nema pola ministara.
Očigledno imaju patriotizma i morala Semir Efendić i Nermin Ogrešević odmah su napustili te konakovićeve kroatizirane stranke tzv. Trojka, jer oni vode državu i bošnjački narod u nestanak. To je jasno i običnim građanima, a da ne bude jasno i Efendiću i Ogreševiću. NES i SBiH imaju veliku istorijsku odgovornost za budućnost države BiH i FBiH, jer da odu sa ovakvom servilnom Trojkom moglo bi ubrzo doći do kolapsa i preglasavanja Bošnjaka u svim bitnim pitanjima. Čestitke momci.
Prelivode.
Koji su ovo ublehaši?!Treba odmah izbaciti Rumenog iz kantonalne vlade.
SDFA im ponudila puno više da sva razvale