Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MANJAK ZRNA SOLI je najveći problem Arapa, baš ko i nas Balkanaca. Glupi smo ko ku*ac. Saudijska Arabija, Katar, Kuvajt, UAE,... golimaju genge i boli ih tuki za NESPOSBNE političare iz Palestine. Imali su sve u rukama 1946., poletili da ZARATE s IZRAELOM. ŽALI BOŽE života, ali poglupi su kad ih Hamas nalevati na ove gluposti.
JEVREJI PAMETNO, pare nakupili, lobirali po svijetu, bavili se biznisom i postali BITNI SVOJIM RADOM I USPJEHOM, a nesposobne FUKARE s Balkana i ovih srednjovjekovnih zemalja, samo KUKAJU, KLANJAJU/MOLE SE Bogu i Ništa ne rade, sve očekuju s Neba da će im pasti. TREBALI SU IĆI U ŠKOLU I RADITI NEŠTO PAMETNIJE, isto ko i mi. Selam!
Madaleine Albright je DU bombama natjerala Slobodana Miloševića (onog istog kojeg su Palestinci dočekivali sa cvijećem i kolačima) da potpiše da je sud u HAG-u nadležan za ratne zločine na teritoriju ex Yu. Da Albright to nije uradila, danas bi Radovan i Mladić hodali kao heroji po PCwc entitetu zajedno sa Slobodanom. Ali Bošnjo je mutav i glup. Podržavamo Palestinu a kad nam ga Izrael zaćera bit će KMEKETANJA DO NEBA!
Mi uvijek ocekujemo od svijeta nešto,vidimo koliko ih je briga.Sutra da se kod nas zarati mirni bi gledali sve
Kad covjek cita komentare vi ste svi pametni i mudri ,sve znate i ko je koga trebao napasti i ko koga nije trebao napasti. A da bukne rat prvi bi se vi pametni sa ruksakom uhvatili noge .
Sjedi bosnjo gdje jesi i jedi hurme mahanje zastava ne pomaze nikome a steti tebi, omcu ti spremaju oko vrata zabavi se tome ne petljaj se gdje ti nije mjesto, ako imas para onda salji i doniraj hranu
jedino je edo majka mogao naskradati...nema više nikoga tamo
Dje su Turci uzdaj te se u njih jebali vas oni SAMO IRAN OVO MOZE RIJESIT
Čekaj nisam dobro shvatio imamo Ambasadu u Izraelu,nemamo u Palestini? Kako to? Bošnjo podržava Palestinu a radnici se vraćaju iz Izraela.
Ja kako si glup
Svako živo biće će okusiti smrt
Nema vijesti iz Palestine.. Kamere iskljucene, pocela igranka nad civilima, zenama i djecom.. Hijene se docepale plijena..
Ne mozes prvi komentarisat da se je.es
Hajmo srbi navalite na komentare trulezu jedan bezvrijedni....ne mozete da srbovanje provodite na svojim portalima jer se nemate sa kim svadjati pa navaljujete na ove bosanskohercegovacke... Ionako vas niko ne je.e u srbiji ni u vasem prknu od entiteta
Ovo je oni kako predstaviti palestince kao zrtve i objaviti da niko od nasih ljudi nije poginuo u izraelu u napadima palestinaca.
cui vracaiu mesto da pomognu braci
Pa vala mogli su pomoci izraelu u borbi sa teroristima.
Da se brutalno ubijaju civili bilo bi na hiljade ubijenih već. Sami sebe lažete.
Citave Palestinske porodice spavaju zajedno u sobama, ako raketa pogodi da svi zajedno stradaju...