Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zamisli sad, daš joj volan u ruke,hoću reći pipke.
Dali im blese bez Umek-a? Neoprostivo.
Valjda progledamo i prepoznamo valjda ugusimo u sebi osjecaj nepovjerenja za sve sto je novo pa makar sijalo ko sunce i cisto bilo. Valjda konacno shvatimo da mozemo bolje, da imamo s kim da mozemo biti iskre i pokretaci nove bolje i pravednije ere. Zasluzili smo to ljudi i mi i nasa buducnost. Sretno nam bilo a gospodin Hadzikadic je uz nas. Ja hocu da vjerujem
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže šta će on sam? Pa i u Ameriku je otišao sam, pa vidi dokle je dogurao i šta je napravio. https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦 Dok su drugi na budžetu inkasirali do gotovo milion maraka, a da su pritom bili još jedno ime na listi bez da su išta značajno uradili, dr Hadžikadić je nas građane BiH koštao 0 maraka a napravio je ozbiljne stvari za BiH. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
SAMO ZA KOMSICA DA SE RJESIMO COVICA!
Sea exit hihi
Hobotnice strefila dobrila, dali su im pustali techno, house ili pak trance?
Treba Čovića ovim nakljukat da ne sere i ne prijeti više, pred izbore...
Mirsade zelim ti iskreno uspjeh na izborima. Jedino si nam ti spas. Hvala na kandidaturi. Hadzikadic2018
nije bilo pokolja - širila se ljubav zivio ekstazi :)
istina,znam po sebi
hobotnica za predsjednika
hobotnice nam i jesu na vlasti, nema gdje nemaju svoje pipke !
Nadam se da ce ih kasnije poslati na odvikavanje ?
@Svercer Istina nema neke bas fizioloske ovisnosti, vise je u vidu psiho ovisnosti tj. zelja da se opališ mdma-om, zelja za tim oskecajem dobrote, pozitive, i normalno zelja za krivljenjem vilice i prosirenim zjenicama.
@Predoziran Dao si veoma kompleksan odgovor :D