Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osuđen zbog zloupotrebe položaja kao načelnik za 2015. godinu 2021. Idalje načelnik .... samo kod nas ima
Kakav inat, u bosni i hercegovini se bira na osnovu uhljebljenja, hinnenja drugih, otimanja tužeg rada. Oni što najbolje u tome plivaju i imaju bajviše uhljebljenja, pogledaj samo kamenjar sa guštetima, pacovima i zmijama, pola ih radi u državi i muzu pare. Treba svaki kanton i općina strogo svoj budžet i šta uplaćuješ od toga plaćaj i zastipnike na federalnoj razini i ceste gradi i turističku zajednicu u svom selu plaćaj, jer imaš posla sa divljacima
uzeo pare a kazna uvijet
Nama pravne drzavi i mi mozemo samo lajat i rezat na njih a njima uredno avaki mjesec i dalje po 5-6 hiljada kermi e narode kako si samo malouman i glup
Pa zamisli da jd dobio pravu kaznu a pare da je dobio uvjetno!
ovo treba strpat u zatvor pod hitno.
glASAN tAJKUNIĆ je maher za malverzacije,ucjene,prevare,obmane i represivnu politiku. To je neprikosnoveni majstor za iluzije na temu demokratskih praznih priča i palamuđenja o naciji i pripadnosti,a Bugojno k'o Bugojno-jedan hebe,ostali uživaju.
Njuška broj 3 s SDA kataloga.
ma daj oslobodite ga to nije nista ima i gorihhhh hahahahaha
Ovo Bugojno ima 34 tisuće stanovnika, 5.000 više od Širokog Brijega. Isto to Bugojno ima firme koje godišnje uprihode 205 milijuna KM, a firme u Širokom Brijegu uprihode 1,5 milijardi KM. Mjesečni fiskalizirani računi u Širokom Brijegu iznose 110 mil. KM, a u Bugojnu 31 mil. KM.
Na primjeru čiste hrvatske općine u Hercegovini i 95% čiste bošnjačke općine u Bosni slične veličine se baš lijepo vidi koliko je stanovništvo produktivnije i potrošački jače tamo gdje stoluje HDZ, a tamo gdje dominira SDA to je zaostala vukohebina.
.Znaci tako se to radi. Dobiješ funkciju, uzmeš pare, ako te uhvate jbji ga biće uvjetno, i jos ostaneš na poslu. Kakav primjer djecu, bravo. Motaj kablove, gasi svjetlo!
Ako ko zna imenom i prezimenom jednog (1) postenog funkcionera stranke SDA za ovih 30-tak godina molio bih da ga u komentaru napise njegovo ime i prezime. (Izuzev rahmetli Alije Izetbegovica).
Pretpostavljam da ne razmislja o ostavci.
Ovaj zaposlio sve od A do Ž.
VIDI SE ODMAH PO ČEHRU, PRAVI NEKI FIN INSAN INTELEKTUALANOST IZBIJA IZ NJEGA UBI NOGMA...
Jadno Bugojno dosle iz Kupresa bi da upravljaju,ko i Sarajevom.
Ovaj je nagradjen.....
Uvjetno normalno guzva u zatvoru sumokradice iosudjenici sto se branili bez odvjetnika.da nije tako osudjen bi bio na lezanje
prava intelektualna faca
Ovo je vic ili jadan pokušaj zakonskog kažnjavanja koruptivnih dijela. Ovo je normalna praksa pri zapošljavanju u BiH , tako da ovakve stvari ne treba kažnjavati već da im grad da plaketu i novčanu nagradu, u iznosu po njihovom izboru, za rad u općem interesu. Šta je ovakvih pa se jadnici moraju skrivati i uzimati ispod stola ili preko savjetnika