Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadjite ijednog bosnju koji bi radije radio po protokolu nego primio fesliju u dzep da nesto nekom sredi i ja stavljam ruku u vatru. Problem je mentalitet naroda koji nista ne poduzima povodom toga jer znaju i oni sutra da se nadju na nekoj poziciji da bi je iskoristavali za vlastitu dobit.
Pa evo i u komentarima, niko ne komentarise zadnju recenicu iz clanka.
Nije slučajno da se u Sarajevu za vrijeme ove vlasti utrostručio broj dilera. Uskoro će nam Tito sve otkriti.
A vi to sve mirno posmatrate što znaci da ste i vi kriminalci :)
Politicari i jesu naj veci krimosi u BiH !
Ako im uplaćuju osiguranje i topli obrok, onda je to ok u BiH.
Pa tu je i Fahrudin Tadoncic,Mirsad Kacila……
Pa tu je tvoj tuzilac mjeseca Dzermin Pasic🤣🤣🤣🤣Dubravko Čampara,Aljosa,Granov Emir,Dino Konakovic…..
Sad se vidi ko je ucjenjen..ko mora raditi..kao Tata kaze...Osmorica. !?
Svi mi to i bez aplikacije znamo!
Zna li neko kako je čovek iz Dubaija kupio preko 50 stanova u Sarajevu sve za keš. A možda nam on sad kaže kad bude davao izjavu u holandskoj policiji. Neki ne spavaju od kad pade Tito.
Dajte u javnost podatke listu svih korisnika SKY aplikacije, rečeno je da je bilo 2500aktivnih uređaja, dajte imena da vidimo ko su možda mi je komšija i ima dobre robe a ja nisam znao
To zna i moja nane nisu joj trebali Sky, nego kaže sine imal ijedan političar u zatvoru reko nema pa imal sine mafijaša u zatvoru reko nane nema pa kaže sine nema zato što su to iste osobe
Imam rodjaka politicara planiram da ga hraknem u lice samo da mi nasjedne