Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi komšija Maričićevih je nešto boljeg imovinskog stanja. Austrijski penzioner. Dragi Bosko kupi si mitraljez i dva vucijaka. Kad ovo procitaju harambase eto ih.
@cigorastamastan ne samo Bosko vec i Ante i Hamo koji takodje imaju zapadno europske penzije sto je u prevodu najmanje 2000KM mjesecno.
Nek pitaju Cvijanku morel pomoc nadolazeca administracija!
Najednostavnije je drugog optuziti za rusenje Jugoslavije i to onu stranu koja, kao sto je rekao Karadjic, nece moci da se odbrani, pa nije samo osvojiti teritoriju, nego najgorim metodama ocistiti, da bi je pretvorio u srpsku. I sta ocekivati od sljedbenika takvih politika i koji progres, standard i pravdu. Ne moze istovremeno da bude i EU demokratija i primitivni rigidni fasizam.
--- Naizgled savršeno naselje uništavaju neimaština i problema s vodom Ovako će ne dajbože uskoro i Sarajevo, a vode mora biti samo za arapska naselja koja će cvjetati !
Nesto mi poznata izgradnja naselja... ko da slicno Izrael radi u Palestini??