Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa do poda.. Svaka čast ljudino!
JZOS DA DE RIJESITE BUDZET MANEKENA Masica i bezkarakternig Cengica i Niksica...
Biilo je jasno svakom da Tabakivic nece pobijediti u Srebrenici, jer je SDP izdao i prodao glasove Grujicicu. SDP je izbore u Srebrenici samo iskoristila da proda Srebrenicu i ocitu izdaju. Niksic mora podnijeti OSTAVKU, Nece sa SDA a hoce sa Dodikom u prodaju BiH i Srebrenice. Bosnjaci oprez, hoce SDP i Niksic izmjene ustava i davanja izborne jedinice-TRECEG ENTITETA Covicu Ocigledna izdaja.SDP u saradnji sa svjojim clanovima u Srebrenici glasali za Grujicica.Daj neopozivu OSTAVKU Niksicu
Bravo ljudino! Onaj Niksic se ostat sam u SDP_u kao.i Bakir u SDA!
Čuj osjeća bol zbog Srebrenice?? boli tebe u predjelu prepona nesto za Srebrenicu hajvanu jedan
Neznam sta ste zapjenili oko Srebrenice..u samoj Srebrenici radnim danom posle 3h nema ni hiljadu stanovnika od potocara do izlaza prema Jadru..i u selima oko jos hiljada..a glasaca ima 8000..pa odakle.. Srbi dovlace iz Srbije a Bosnjaci iz federacije manjim djelom a najvise od Evrope do Amerike i Australije..glasaju jos uvjek i pitaju se vecinom ljudi koji ne zive u Srebrenicii..opet ako cemo pravo Srbija je mnogo bliza od Amerike..prema tome nema potrebe za nervozom
Sta je bilo u tom gradu osim pornjave??
PRIJAVITE SE ZA SVOJ HITNI KREDIT SADA Pozdrav, trebate li hitni zajam ili trebate božićne zajmove ili želite poslovni zajam? Možete li nas kontaktirati danas putem e-pošte ili Whatsappa putem e-pošte: ([email protected]) ili whatsapp broja putem +2348141252381
Nadam se da je ovo jasan znak ostalim rukovodiocima iz SDPa da je vrijeme za promjene/ostavke. Ovo je posljednja šansa za SDP!
Osjecas moj Hurac.Ti si sve znao,isto kao i Niksic i Masic.Vi ste olos koji je unistio SDP
Šta on ima s tim što je neki razbojnik u Srebrenici varao svoju zemlju? Treba istražiti ko je sve kriv za krađu i smjestiti ih gdje im je mjesto. Zašto da se krivim osjeća neko ko s tim nema veze?
Umjesto ostavke trebali ste smijeniti Nikšića i te kvazipolitičarske olupine koje su vam uništile stranku do temelja. Rastjerajte te stare glupane iz vrha stranke i te mlade poltrone ako mislite uopće postojati.
Sto nam se usutio Dinokio, znajuci njegovo laprdanjeovo nesto ne valja.
Recite NE VAKCINI protiv COVID-19 pod SVAKU cijenu ! ! ! Prva vakcina koja sadrzi mRNA i napada vas genetski materijal i mijenja vaš DNK. OTVORITE OČI !!!
To trebaju i drugi čiča mića gotova priča
Ne cijenim SDP to više nije stranka radnika,penzionera,studenata.... Ali što se tiče afera i javašluka,skoro svi političari bi trebali harakiri davno uraditi ili u Zenici guliti.
Bravo Saša majstore, ovako to rade LJUDI
U jednu ruku pošten potez,ali SDP je nažalost davno uvenuo.Ovo su svakako izrodi iz Srebrenice,toga je uvijek bilo i biće.Uglavnom su svi političari prodane duše,zar to bekog čudi
Nije ni tvoje malo...