Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaći pobjednik naredne Eurovizije će biti iz Litve...
Sjo Jesu Litvanci zajebani.
Bio sam u Kaliningradu, i u hotelu na slikama su sve nazivi na Njemačkom. To je bilo čisto Njemačko područje, kao što je bilo uz Dunav na području Hrvatske i Srbije.
Od ranog jutra navala vučićevih botova na klix komentare
Rusi ce od ovih sankcija toliko obogatiti da ce poslije svega preuzeti propale europske financijske fondove...
Znaci provokacija za provokacijom... mislim da je i pticama na granama jasno da se 3 svj rat na silu gura. Pitanje je samo ko ce da profitira u svemu tome i koja je svrha.
Traze belaja, koja je kvota da su sledeci?
Prije Ukrajine je bila 0, nakon Ukrajine je minus 10.
Sad će i njih Amerika gurnuti u belaj, pa ćemo gledat kako najednom se kupuje i ta roba od Amerike koja se ovdje ne može privući
Ovi baš traže guzici čepa.
Vidjećeš da li su Rusi " hrabri" pa da napadnu jednu Nato državu.
jel ona roba?