Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Mirsade Lazovicu gdje bas u Mostar tamo srbi nisu ustavna kategorija. Ne doljevaj benzin na vatru gradu koji se 20 godina kao najljepsi grad u BiH bori da bude prijestonica kulture Evrope a uzp-ovci i talibani se bore cije je sta
Na svečanoj akademiji u Srpskom narodnom pozorištu, Dodik je rekao da je na Aranđelovdan pre 100 godina srpska vojska oslobodila Banjaluku, donela slobodu i da su sve opštine banjalučke regije i njih 12 uz Drinu tražile prisajedinjenje Srbiji. „Nažalost, malo poznata činjenica, ali i nerealizovan zahtev. Mi tako i danas gledamo u Srbiju, jer je to naša zemlja, jer je snaga Srbije i njeno jedinstvo naš ponos“, poručio je Dodik.
Ta srpska vojska je okupatorska kao i Austroigarska,Turska,Njemacka,Hrvatska.
Strah od terora većinskog naroda u BiH opravdan
Na obilježavanju obljetnice jedne muslimanske ratne brigade odlazeći predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović ustvrdio je kako se Srbi ujedinjavaju, ujedinjavaju se i Hrvati, a samo se Bošnjaci razjedinjavaju. Pa je stoga pozvao na jedinstvo Bošnjaka i na naoružavanje BiH ne želi li više biti “krajnja adresa”.
Dragi moj Lazovicu, pa dosao si u pogresan grad s tim parolama jer Mostaru i Hrvatima BiH nije nikada bila, niti ce biti trn u oku, premda jesmo gnjevni zbog izborne nepravde kojom se gusi pluralizam kod Hrvata, a koje pak zlonamjerni nastoje iskoristiti da bi nas se radikaliziralo. No pasaran! Mi volimo BiH, a ti bolje podji u Banja Luku, pa prvo ondje svoje prosvijetli o tomu sto je to domovina. Hrvati su oduvijek domoljuban narod i nama tvoje dociranje ne treba jer BiH nam je u srcu.
Fatiha na partizanskom groblju, miro lazović za bejha, on bi da proširi proslavu? Ma nebi bilo loše da nam to potanko objasni na Palama mi ćemo ga baška dočekati!!!
jedina bosnjacka pobeda je 1831g na kosovu kada je huesinova vojska isla na kosovo i pevala da ide da osveti staroga cara i staro carstvo.valjda je u njima proradio kosovski zavet pa su porazili turke ali ta jedna vojna pobeda se zavrsila politickom katastrofom za poturice.1850g latas je celu poturicku elitu sto pobio sto okovao i poslao za stambol.vasi akademici kazu da se poturcene elite ni do danas nisu oporavile od 1850g.
kada trazis knjigu srpskih junaka, posalju te na odjel bajki 🤔
@TiSiMojeVino znam zato sto je to zapisao nemac leopold ranke najveci tada istoricar i putopisac koji se nasao u bosni 1831g u proputovanju i svojim usima cuo sta je pevala huseinova vojska.latas jeste bio srbin i kad se poturcio u dusi je bio srbin i verujem da je revnosno pristupio disciplinovanju poturica i malo vas vise poklao bas zbog toga sto je bio srbin.inace avakumovicu je u parizu ispricao sta misli o vama bosnjackim poturicama.
Tako je Gospodine, recite ovim neemancipovanim papcima sirom bosne, da Bosna ne postoji od 92
odolevala brojnim protivnicima i uvek pobedjivala.u kom je to ratu bosna pobedila.mehmed je zauzeo za 20 dana.hazburzi aneksirali bosnu a muslimani podigli ustanak zbog odlaska turaka.naravno da ste porazeni kao i 1850g kad vas je omar pasa upropastio.1914g borili se za au izgubili.1941g borili se za ndh izgubili.1992g ste hteli unitarnu bosnu kojom bi alija vladao iz sarajeva a dobili 23% teritorije.otisli ste masovno u isil i tamo ste izgubili.o kakvim pobedama ova alijina ikebana prica
BOSNA I HERCEGOVINA JE ZEMLJA HRVATA SRBA I MUSLIMANA. SVI KOJI TVRDE DRUGACIJE I IZMISLJAJU NACIJE SU NEPRIJATELJI BOSNE I HERCEGOVINE.
Bosna je zemlja onih koji su je branili, drugi nemaju pravo na zivot.
HAHAHAHHAHAHAHA UMISLILI MUSLIMANI DA IMAJU NEPRIJATELJE A NIKO ZIV OSIM HRVATA I SRBA NI NE ZNA DA POSTOJE HAHAHAHAH
a buraz mu citav rat roko sa Blagovca .....
koga i di je to pobjedila