Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon lijepa vijest. Samo se nadam da će se to proširiri i da neće stati na ovome. Dajem hiljade maraka godišnje za osiguranje i nemam ništa od toga, opet plaćam privatne preglede. Valjda ćemo dočekati i da se stepenuje plaćanje osiguranja, jer ovo što sad imamo vrijedi najviše 50 KM mjesečno, sve ostalo treba da bude dopunsko i da se prema tome dobija usluga. Tih 50 KM trebao da plaća svako, osim socijalnih slučajeva. Danas imamo situaciju da se vozi auto od 30 000, a država mu plaća zdravstveno jer je na birou, još ako ima štelu prođe puno bolje nego onaj što plaća.
Ideja je za svaku pohvalu. Nadam se da će se kvalitet zdravstvenih usluga u našoj državi znato poboljšati.
Dobro si Crnkiću to smislio. Gdje baš nađe Đuguma. Eto koliki je doktor kada je morao svoju polikliniku otvoriti kod Fahre u Radon Plaza. Ja bio kod istog koji mi je pregledao sve i nakon par dana dobio infarkt, a on mi rekao da sam zdrav. Isti taj đugum je preko Fahre i SBB državni poslanik (toliko mu dobro ide doktorski rad). Pored svega toga je i sudski vještak medicinske struke i zastupa Merkur osiguranje u varanju građana uzmu pare ljudima i onda kada se desi osigurani slučaj sa korumpiranim sudijama sa kojima su u talu vode sve moguće sudske procese kako bi prevarili građane. E moj Crnkiću daleko ćeš dogurati a ne bih se iznenadio da si i ti član SBB. Blagojega tebi Crnkiću k.... doktore ekonomskih nauka ali za samo svoju korist. Ušutio si se o receptima normalno zato što si sve promašio, a sada si doveo seoskog varalicu Đuguma da ti pomogne u otimanju para građanima.
Konacno i kod nas nesto evropsko, odlican potez treba nam vise takvih klinika u BiH.
U svakom slučaju pozitivna vijest za sve gradjane,s tim sto bi trebali to prosiriti u svim ostalim Kantonima..
Dobra vijest za sve građane,ideja je odlična i treba se realizovati na području cijele BiH..
čEKAM PRIJEM KOD INTERNISTE U oMERA mASLIĆA 45 DANA!
a što nije Mirsad Đugum ovo pokrenuo dok nije došao na vlast ?! Znam da tu kliniku ima već dugo godina, ha ha ha.
Činjenica da će građani imati slobodu izbora, dovest će do povećanja konkuretnosti a samim tim i do poboljšanja usluga u svim zdravstvenim ustanovama.
Činjenica da će građani imati slobodu izbora, dovest će do povećanja konkuretnosti a samim tim i do poboljšanja usluga u svim zdravstvenim uslugama.
Ideja je odlična i treba se realizovati na području cijele BiH.
Kvalitet zdravstvenih usluga kakav sad imamo je jako loš. Tako da svaka promjena je dobrodošla..
Ovo je svakako za podržati. Svaka čast!
Dobra stvar je to sto se ukljucuju privatne ordinacije,odlicna vijest za gradjane,sve pohvale..
Odlična vijest za sve gradjane..
Dobra stvar je to sto se ukljucuju privatne ordinacije,svaka cast..