Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 JA CUDNE BUDALE
Jos jedna IZDAJA
cega se lik dosjetio
TROJKO NABIJEM O VAS I PUT U EU... UPRAVO STE SE POPISALI PO SEHIDIMA I KRVI KOJU SU PROLJEVALI NASI PRECI STOLJECIMA !
Pa ovi vazda neke vlazne snove sanjaju. Halooooo sumnjaci . Ni za chu..ne niste .
Ma, nema nista od EU😱😡sto bi mi od sebe pravili budale i izlagali se ucjenjivanju Srba i Hrvata (europejci na kvadrat), a oni i jedni i drugi zele secesiju😱😂jedva cekam 21. mart i da EU kaze, nema nista od pristupnih pregovora😱😂i Cekam kad ce Dodik morati poceti velike transe za povrat ogromnih pozajmica😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
kovačeviću, bolesni ste
Komunjare u vrijeme alijanse za potjere,usvojili su entitetska državljannstva...čak i na popisu su me pitali za entitetsko državljanstvo...rekao sam im i tada da državljanstvo u državi može biti samo jedno i ono je BOSANSKO..ni etnički se nisam htio izjasniti.
Slabo tu šta pametno je Ako zaista svoj stav oko državljanstva želiš onda trebaš vidjeti imaš li pravo izbora. Ako izbora nemaš tad samo od strazbura ga možeš zatražiti pa ako dobiješ s njim mahati ovdje da si bolje postupio onda ti se krše prava. No za sam članak nije poanta oko državljanstva već licemjerstvo gdje isti jedno pričaju u Banja Luci i čine, a drugo u Sarajevu.
Pristali smo na sve iz EU samo da se spomene RS. Uskoro i zakon o derpašima i nakaradama ali da se spomenu RS derpaši i nakarade.
Sa ovom pricom se lakse proguta usvajanje zakona i korak dalje od majcice Rusije. Srbi su majstori obmane!
ovaj kovačević nije normalan čovjek 100%---on je jedan od največih poltrona što se rodio na prostorima BIH,njemu samo noge vire iz dodikovog dupeta---nikada ništa nije rekao iz svoje glave,samo papagaj ponavlja dodikove gluposti
Ovo je samo za lokalnu upotrebu.Priča za laku noć glasačima SNSD-a.U biti sve polako ide ka tome da se kaže laku noć i entitetima u BIH na miran način kad se obesmisli njihovo postojanje..to vam je EU.
Pobjeglica Forto, pjano Nermin i Slinjo Gavrilo bi potpisali i veliku srbiju da im se stavi na sto...
To je vec Alija potpiso u Dejtonu.
Samo da bi ugasio srpskohrvatsku zločinačku žeđ za bošnjačkom muslimanskom krvlju.....e zato je potpis'o....a pomenuti trojac nije ni metka ispalio, već su bježali i skrivali se
E vjerujem mu na riječ hahhahahhah
Nista nas nemoze iznenadit sa ovom bagrom izdajnickom na vlasti.
pasoš RS-a hahhahaahaaah to mozete samo sanjati
Sa pasosem i vizom na poso u federaciju HAHAHHAHHAHAH
Ha, haha. Ovog kada vidim idem svaki put u halu
Trojka je prodala državu