Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto i mi Bosnjaci nemamo bar jednog politicara koji ima mu.da!
@pa evo brate lik je tu gotovo 30 godina, radi sta hoce i nikom nista. Mud* su bitna, jbga
Proglasavaju i Dodika ekstremom i pod sankcijama je, ali lik svoje fura i to mu prolazi godinama. Nas je problem sto se uvijek moramo nekome ulizivati i paziti da nam neko nesto ne zamjeri. Ni Dodik, ni Covic ne bi radili ovo sto rade da mi imamo nekog sa mu.dima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj odbili, trebate castit dokika sto vam je dao prijedlog majmuni jedni.
mjesto u predsjednistvu ne smije biti zagarantovano nekome..neka svi imaju iste sanse bez obzira koje je vjere samo da je rodjen i odrastao u BH...ekskluzivitet nekih mora prestati...neka se kandiduju a narod neka bira pa ko donije najvise glasova ali pod hitno popis i stalno automatsko azuriranje i elektronsko glasanje
Smit mora da osnuje Handzar diviziju, dovede jos EUFOR vojnika i da naredi prodor na Drinu i Savu. Neka nas onda pripoji Hrvatskoj ako hoce, totalno nebitno
...svi na protesate u subotu da schmidt ostane
Sad svi pametni, a sta sutra kad bi otisao visoki predstavnik, a Dodik proglasi RS drzavom, hocemo li ratovati, naravno svi bi rekli necemo, sta onda, ne lupetajte, puno vise stvari je u igri.
Primjer zasto ne mozemo imati jednog predsjednika, idiot
Da ti Bogdo hoće doći Martti Ahtisaari, ljubio bi Schmidta u gu**cu.
MOZETE pricat sta hocete ali DODIK je u oravu bio i trebali ste ga podrzat..... Schmidt je tu da samo zakomplikuje jos gire nacuonalne odnose...ako nije tako onda vi nas cijelo vrijeme lazetr!
Jbt ovaj Dodik se zajebava saovom dvojicom bezmudasa...
Sutra miting podrške Šmitu...umesto Dubioze nastupa Plavi orkestar sa pjesmom "Hitlerovom sinu sada griješ pitu bacila si moju od zumbula kitu".
Hahaha Dodo je kralj. Oba Bošnjačka člana Predsjedništva upadoše u zamku. Laju protiv Schmidta svaki dan ali ne smiju ništa više osim lajanja. Licemjerčine
Dudlaš je rineka obična ..
Slazem se sa Komsicem i Dzaferovicem. Nikud on ne treba da ide dok ne popravi greske. Tek onda mu je mahanje.
Stavi zastavu Bosne i Hercegovine u Ljubuski i Široki. Pusti šuplju!!!!!!
To mu ne bi ni Čović potpisao
Džaferović i Komšić su trebali dati prijedlog da se Dodik udalji iz BiH. Sve radi protiv te države.