Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govorite neistinu. Dezinfekcija nije urađena, WC nije u funkciji. O kakvoj zaštiti se ovdje priča?! Đe su radnicima maske?! Radnici na velikoj čahuri rade po 12h! Svaki radnik Igmana će vam ovo potvrditi! Kako vas više nije stid i strah?!
@kazikazi aa gdje su kod novinari da istraze i objave tekst o ovome.
@kazikazi ZASTO SAREJVSKI I TUZLANSKI AERODROMI NISU ZATVORENI, STA SE CEKA? PROFIT MILANSKOG I VENECIJANSKOG AERODROMA KOJI SU PRIMALI KINEZE KOJI SU I U BOSNI ZAVRSAVALI JE KOSTAO ITALIJU I EURUPU SVEGA OVOG. ZATVARAJ AERODROME, ZATVARAJ SVE, OSIM APOTEKA, PREHRANE, FIRMI. NEMA SE TU STA CEKATI.
društveno odgovorna kompanija bi otkazala proslavu prošle sedmice. bilmezi jedni. niste vi društveno odgovorni. vi ste nenomralni.
A Fadile oprosti i muzičari iz Hadžića?
Nego, je li ko od vas razmišljao da su nam ovo namjerno uvezli iz Srbije. Kako nije uspio plan Izetbegovića, i njihovih poslušnika, Miloševića i Karađića da nas potaru od 92. na ovamo evo vam sad virus a mi ćemo se praviti da nemamo ništa s tim.
Ko je uopće takvog hajvana stavio za direktora.? Vlada ko bi drugi. Nisu znali šta će s njim pa evo ti, budi direktor. I ko je još bio debil ko i on, pa mu dao odobrenje za skup. Sve to treba na vješala.
Šta drugo i očekivati od debila koje vlada postavlja za direktore Javnih Preduzeća. I nije za zatvora nego uvesti smrtnu kaznu pa vješati govna.
Neka ste vi napravili proslavu, i jedan drugome vojvoda / serdare. Slušao sam izjave i govore s proslave, kao komunistički proglasi iz 1987. godine. Majmuni jedni
I tako krene pandemija od "drustveno odgovornih osoba" i organizacija proslave u JEKU pandemije u svijetu, i onda se "onako" i Fadil testira radi predostoznosti, dok se virus prenosio od osobe do osobe ... Nema nazalost Golog otoka za drustveno odgovorne osobe ..
eh krenulo je.....
Zoran Stefanović, direktor "Slobode" iz Čačka im donio zarazu.
"Društveno odgovornoj kompaniji" je trebala zvanična zabrana organizovanja skupova da bi im bilo jasno da ne treba raditi takve stvari dok se virus širi cijelim svijetom? To se ne radi, direktore! Treba da odgovaraš pred zakonom, pa ćeš onda biti društveno odgovoran! Kao i Novalić koji je bio prisutan i nije imao dovoljno pameti i odgovornosti da spriječi to vaše ludilo!
E moj Đahide
A firma zapošljava preko 1000 radnika...moli Boga da se ne krene širiti u proizvodnji
hahahaha Đahid HAHAHHAHA
Bolje u 100 drugih opština da ima nego u Sarajvu. Jest, Bakira mi 😼
Ja mislim da kad bih izgovorio rijec "nazocio" da bi istog trena povratio. Nemojte sad misliti da ja imam nesto protiv hrvatskog. Naprotiv. Ali nazocio😣😣😣