Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke pdudlice...
@yeba.mene.drzava Prvo treba počistit uhljebe.
@yeba.mene.drzava Zabraniti koristenje i prodaju knjiga od profesora. Ako je najbolja ili jedina knjiga knjiga koju je napisao profesor onda ne treba ni imati predmet
Uvete malo novije knjige, iz 90-ih.
@HimzoizZavidovica samo skripte od profesora sta ce im sta drugo.
Pisu zakon a nema nikog sa Pravnog fakulteta UNSA, ma bravo
Pa ljidi gdje vam ke pravni fakultet Nema niko da treba biti clan komisije Sramotno je Neka imaju privatni gulenovci Nadali smo se boljem dobili smo gore
Čemu ovako brojna komisija, koja se sigurno plaća, plus još vanjski članovi....a pred kraj svog mandata ministrica Bogunic dala prijedlog novog zakona? Ako im nije odgovarao, treba ga preraditi, a ne opet na isto bacat pare
Trećina komisije sa iUS, a UNSA ima 10x više studenata....na mala vrata će se izjednačiti privatni sa javnim
Eto nam sad uskoro i Travnika u Sarajevo do sad je bio na granici sa Kantonom Sarajevo koja pripada KIseljaku! Sad će u centar Kantona! To Dino difofska legendo koja dvije godine završi za dva mjeseca!!
Haj vidjecemo. Ima ih svakakvih na ovoj listi
Ne gube vrijeme sa osnivanjem novih komisija.
Adisa Hota 😂🤣😂🤣
e sad ce te vidjeti sta je zakon...
Sad kad amidzici i tecici zasjednu u komisiju...
Je li moguće da nema niti jedan profesor sa pravnog fakulteta, pa makar i privatnog? Hahah
Sandžama će diplome uhljebi srediti
Kod nas svaki gradjanin sebi daje za pravo da komentarise nesto i nekoga a da pri tom nema pojma o cemu se radi.Kod nad sa UNSE izlaze mladi i jako dobro obrazovani mladi ljufi ali nazalost idu u inosttanstvo jer ovdje oni iako imaju prosjek ovjena iznad 9 i to jako zasluzene.Ne mogu se zaposliti od babinih/ tatinih sinova i kcerki,koji su prosjecni,cak bi se reklo losi studenti ali su im roditelji ili oni sami podobni i clanovi vladajucih stranaka.Tako je nazalost u cijeloj BiH.
"...a gdje je u Komisiji prof.Kazzzaz...on je najzasluzniji za uspjeh SDP i Nase stranke u KS na zadnjim izborima..."
Ništa nema od toga. Dokle god su ljudi sa fakultetima, državnim, na birou, ili rade 65 sati sedmično za 800KM, nema ništa od zakona.
@New_Folder Kakve to ima veze? Zakon o visokom obrazovanju u jednoj ili drugoj verziji postojao je i prije 50 godina, pa čak i u ratu, a nakon rata spušten na kantonalni nivo. Jedini izuzetak je Srednjobosanski kanton koji je imao prije 10 godina privatne univerzitete, a nisu imali zakona.