Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mlada,samo naprijed :))) Ah,bosanski je to mozak,nije šala ;)))
FINO VALA, LIJEPA, BOGATA, A BOSANKA..... I TAKO DOK JEDNI PRAVE USPJEHE U ZEMLJI SNOVA, DRUGI IZIGRAVAJU VOJNIKE BUDUCNOSTI U CETNICKIM ODORAMA........AFERIM SENADA
nisam sigurna da joj je mozak baš bosanski. Ovo se priroda poigrala pa bosanki podarila mozak npr. jedne engleskinje. bosanski mozgovi se vide na svakom koraku ove nam jadne i napaćene zemlje. samo bossanski mozak može od ovako lijepe zemlje i ovako poštenih i čestitih ljudi napraviti džehenem.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eto kakva smo bagra, neko uspije bilo gdje i odmah nam ne valja, traži se 1000 mana. Žena zapela, imala ambiciju, postigla uspjeh...a glavni domet ovih dežurnih kritičara je marka dnevno za kaficu i laprdanje po klixu. Senada, bravo!
Ovdje ce ti sve oprostit, ako mu jebes zenu, ukrades, istuces, ubijes al uspijeh NIKAD
Bravo Senčiii
hajde udaj se za mene
najbolji je biznis kad baratas tudjim novcem I sebi pofino ostavljas, nista ne ulazes,nista ne rizikujes,nikakve firme,radnike,regrese,nabavke...samo tudje pare. ja nazalost sam taj od koga uzimaju novac, a rintam ko hajvan. nesto gledam one nase pacenike sto pjesace u Orasje,gledam sebe,gledam nju I kontam,sve je ovo od Boga, sto da se ja sikiram,ionako nam je svima pred Boga I hamalima I bogatim I siromasnim.Sretno Senada, sjeti se kad prodajes vile I dvore, Bod ti zdravlja dao, sjeti se nasih kojima su poplave kuce odnijele,posalji im bar za crijepa..
nije mi krivo što sam fukara ali mi je krivo što si ti uspješna
Sva ka cast Senci. Ali moram dodati i da je dobra MILF
E moja Senada, mnogi su pisali te ratne dnevneke '92-'95., zaboravili su na njih. Neki ga ne žele čak ni otvoriti. Pisanje knjige na tu temu ovdje bi bilo gubljenje vremena i novca. Ko bi to još čitao? U Americi sigurno hoće. Neki su željeli izaći iz Bosne, a nisu mogli. Drugi nisu htjeli iz ljubavi prema domovini. Bili su isto tako ambiciozni, ali nisu uspjeli. Ovje su ti Senada najuspješniji lopovi, ne oni koji kradu nasitno, nego nakrupno. Oni su nakrali toliko da bi sigurno imali novca za kupovinu tamo neke nekretnine na Floridi, a i ti bi imala dobru zaradu. Možda si i imala naših bogatuna za klijentelu? Uspjela si, ambiciozna si i lijepa si. Ovdje to niko ne bi prepoznao. I sigurno ne bi bila tako lijepa, jer se ovdje ne bi osjećala dobro u svojoj koži, kako se tamo osjećaš. Žališ za Bosnom i Bosanskim ljudima? Pa Senada, ne možeš imati jare i pare. Za ljudima ne žali. Monogi su se vremenom pokvarili. A Bosna? Pa zbog tih ljudi, ni Bosna više nije ono što je nekad bila.
Ponavljate se opet. Klixe klixe...:)
Neka je uspijela...šta i kako...nije naše da sudimo...u svakom slučaju,krala nije,jer bi bila u zatvoru...porez da nije plaćala,bila bi bez bankje i u ćuzi...to radi usporedbe,sa našim uspješnim,koji su nazovi elita...a Senadi,svaka čast...op.a.njezin privatni život,nek nas se ne tiče...
Senci se pravo vozika na klixu :)Nek joj sve dobro bude
Svaka joj čast, kod nas od fakulteta najviše hajra imaju oni što iznajmljuju "student bubice".
MILF kako god pogledas.
DOBRA MILFICA DOBRA
kako? od milijun izbjeglica, 1 ce morati postati neko i nesto...
Jel udata?
evelin harper
po ko zna koji put o njoj