Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim si reko "korporativno" - nema tu dobročinstva. To je isto sa "inkluzijom" koja je namijenjena isključivo pedersonima.
Gram po gram 🧐
Dajte nam na uvid troškove dnevnica za organizatore ove kampanje i sve ce nam biti jasno. Nadam da će vrijednost hrane koja se ovom kampanjom distribuira do gladnih biti veća barem od troška rasvjete na jednoj od pressica kampanje. Svi ste vi ubleha jednaka SDA, nikakve razlike među vama nema. Samo grebanje, pljačka, lažni moral, humanost za javnost, ... Da nije pomozi.ba mnogi bi otegnuli papke čekajući na državu i lažni NGO.