Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pišaj po sirotini i narodu! Za SDA i HDZ su fotelje bitne u najsiromašnijoj državi Europe.Sram nek vas bude!!!
Zbog jedne fotelje SDA i HDZ će blokirati cijelu Državu!!
@NoridUvijekUskrsn3 60% i 8% hahaahahah, najbolje reci 90% naspram 10%. Ne laprdaj!
@ajfilgud to je isto uradio lagumdzija kad je sdp dosao na vlast a on blokirao 8 mjeseci rad vlade, sve dok nije dobio fotelju ministra vanjskih poslova. tad se iznenada stvorila mogucnost velikih promijena u BiH jer je dodick nudio zlatku 3 srpska ministarstva u vladi, sto bi dalo velike mogucnosti sarajevu i onemogucilo i srbe i hrvate da ista blokiraju. zlatko je to HLADNO odbio. fotelja iznad drzave. SVI SU ISTI!!
Bravo Novalicu stvarno HDZ pretjeruje dajte budite frajeri donesite.Zakon protiv kladionica ili veci.porez za njih I sl... Po meni to bi bio ispravan potez ili.se.toliko bojite ?
Oni su sebi najbitniji! Zasto da me ovakvo ponasanje cudi
Lopovu jedan, sad ces i zrak pocet naplacivati!!
Uceram ti Fadile, ne daj fotelje pa neka narod pocrka, mamu li ti tvoju
Premijer je potrčko SDA i HDZ-a,sve dok budemo taoci takvih nece nam ni bit bolje.
A neka mi neko iz ovih sda HDZ krugova kaže kokos je to potez napravljen a da jeste u korist naroda a be njihovih ličnih interesa ? Nije mi samo jasno zašto narod glasa za iste ili ne glasa nikako ?!
Zar SDA nije do sad vidjela da su postavili idiota za premijera FBiH. Valjda ono, s kim si takav si
Ma iskljuci struju . Sta ce nam..
Ma nema ovo je zrelo za sankcija komisije EU i Visokog predstavnika MZ u BiH.
Ne kontam što je ovo trebalo da propne na zadnje noge SDA i da obara Novalićev prijedlog.
Sitnice vam fale da budete na ratnoj nozi...
hdz i snsd pokupise sve funkcije gdje ima novca, a u Elek.prijenosu kad ispliva vidjece se zapoaljavanje snsd uhljeba, djece i rodbine politicara....
uzass
kad je nasim kriminalnim politicarima iko bio bitan osim njuh samih, kakav narod, samo kad su izbori zavade se naslazu i naobecavaju, boli njih neka stvar osim uzimanja sto vise para za nerad...
Jediono oko čega se oni ili slažu ili ne slažu. Ostalo je na čekanju.