Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite amerika ima plan?
I Klixovi novinari jedino saznali ?
Kim Jong Une dodji budi "bosnjacki" clan predstavnistva umjesto Baketa
Jest pa da pobije sve bakirove tetke:))
@hrisi-avgi falilo bi protivavionske municije...
Vidis da se covjek sprema sa razlogom. Mrze ga jer nece da proda narod tzv. 'democraciji' na izludjivanje pa ce sve da pokusaju da ga ubiju. 'Demokraticari' ne mogu da podnesu da postoji populacija koja nije podvrgnita njihovoj propagandi i ekonomskoj ekspolataciji.
po vasoj izjavi , U S. Koreji je zivot lijep, ja sam pogledao dosta o ljudima koji zive tamo . Jedu travu jer nemaju nista , auta su im pojava ko kod nas F-16 avion koji naravno nemamo , itd , jedini dio koji je ok ako se moze tako nazvat je prijestolnica a sve ostalo ...
@vwlover ti si "pogledao dosta' o zivotu u N. Koreji ali se ne pitas ko pravi te 'dokumentarce'? Naivan si. Zasto niko ne pravi dokumentarce o ljudima koji kao psi umiru po Americkim ulicama od zime i gladi i komunalci ih kupe u kontainere kao otpad? U Americi desetine milional ljudi nemaju osnovnu zdravstvenu zastitu a 50 miliona dobiva hranu na bonove da ne umre pa nema 'dokumentaraca'.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jos malo pa ce bebeli da puuufffffff...nestane
Neka mu pošalju Galaxy Note 7.
Ma ne mogu mu ništa, jači frajer od Chuck Norrisa, Sam protiv svih u svijetu, šprda se sa svim maksimalno, Eto ba Sahbaza
baš tajna misija????????
psssst...aj sel sej it onli uans
wooomaaan. hahaja.wata mistejka did ju mejka
e bas je tajno kad i klix zna...
Sit sam ovih naših budalaša,tako da mi ovi Korejski dođu suvišni.
Posaljite Hin kod nas ne pitamo sta kosta..
MOJ JEDAN JARAN ISO SA KIMOM OVDJE U SVICI U SKOLU