Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borka, zaista si prdnula u čabar. Ti si dokaz koliko je naše novinarstvo dno dna. Nisi provjerila informacije već si odmah pustila u javnost saopćenje/saopšetnje napisano u SBB-u i AVAZU. Pravi novvinar, koliko ja znam, mora provjeriti informaciju prije nego nesta objavi. Ovako me podsjecate na "žutu štampu".
Lažu novinari AVAZA.
U ovoj BiH ništa ne valja. Tačno se zna ko je i kakav lik Radončić, tačno se zna i SIPA JE POTPUNO U PRAVU ŠTO UZIMA U ZAŠTITU PRAVO GRAĐANA OVE ZEMLJE I PRIRODNO I NORMALNO JE DA ĆE AKO JE VLASNIK AVAZA OSUMNJIČEN UČINITI ONO ŠTO JE I UČINILA. ODJEDANPUT NOVINAI BH NEŠTA PROTESTUJU, SRAM VAS BILO, ZA KOGA VI PIŠETE. OVIM POTEZOM STE NAJVIŠE REKLI O VAMA SAMIMA. ŠTA STE VI, BOGOVI, AMA ZA PRAVDU UĆI U SVAKU FIRMU NA SVIJETU, SRAM VAS BILO.
@mrAdil ko su to novinari da bi policija radi njih pretresala sa karanfilima u ruci, novinari govna lazljiva kao i dio ostalog svijeta
Klix uredniče, pročitaš li ti ikad svoj tekst tako ti Allaha? Pa u pet redova - pet grešaka. Prijavljujem se za lektora!
Hahaha Moraš ih razumjeti, zastrašeni su i prestrašeni, drhte im ruke, ne mogu raditi pod ovakvim uslovima :D
Gazda vam je kriminalac. Ko cas jbe
Avaz nije nikakvo novinarstvo..avaz je narko-kartelsko propagandno glasilo
Avaz nije nikakvo nov