Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fasisticka govvna jedni s drugima jbm im mater svima cetvero
Zato sa zadovoljstvom sam uvijek i svuda protiv Izraela
Bal fašista je isključivo okupljanje, ne može svako s njima. Treba imati mržnju u očima i krv na rukama i beskrajno zlo na umu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li je Čović proveo ulicom Mile Budaka, pa do raskrižja ulice kardinala Stepinca i ulice Blajburških žrtava?
Hoce jevrejsko naselje kod Covica da pravi
posrat ih
Sve veca koncentracija govana na jednom mjestu.
Govno, a ne ambasador
KOME NE TREBA GAS NEK I DALJE LOZI UGALJ I DRVA NORMALNO OVI SE BORE JER TU JE PARA OVI STO CEKAJU DA DRUGI URADE ZA NJI JBG MORA SE PLATIT.
Jadno da ne može jasnije a uz to tako providne prizemne podvale.
Zar ova incestna bedevija jos boravi kod nas..tjeraj to da ne zagadi okolis pojavom
Krpa se susrela sa zakrpama...
Što ne protjerate to?
krmaca u krmetnjaku, dovoljno za komentar
krmača cionistička
gledaj joj face bogati.
Ja,i ?
kako se uvlače polako da zauzmu sva bitna bogatstva.čović se zaebo i dao aluminij .nikad ga više neće dobit natrag.zato sad hoće i taj gas da dignu .Čović misli da će on to uživati.hoćeš Čoviću,ali malo sutra .glavonja.
nije dao Aluminij vec prodao po trzisnoj cijeni. Novi vlasnik ga razvio, prije svega ulaganjem ali i znanjem i vezama. zaposlio domace ljude koji sad zive bolje win win situacija. i dalje je firma u Hercegovini nije je odnjeo u Izrael
Ova je sigurno biseri nesto u rodu. Kojim li je teretnim vozilom dosla u BiH, jer normalna prevozna sredstva sa njom ni 5km ne mogu preci, a da ne govorimo o povecanoj potrsnji goriva. Kapetan dragan i traktoras su joj dali pravo na borbu sa kilogramima.