Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je radila i kako je dospjela tu? (Da se gospa opet nije ukazala 😛)
Optimistična i Cica Maca su eklatantan primjer ženskih nacionalista. Mene bi bilo stid pisati ovakve splačine
Koka, fašizam iz tebe viri svakim tvojim komentarom, ti to znaš i ja znam da ti to znaš. Takva svađa i retorika je uvijek bila karakteristična dječacima, momcima pa i ponekom starijem kretenu. No ti time ne štetiš nikome previše već najviše sebi. Ali ako te to opušta i ovo ti je jedan od načina da se ispušeš, slobodno nastavi, drugi koriste psihijatrijska savjetovališta, no i ovo ti može biti jedna vrsta anonimne terapije. Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Marketinški trik!
Morat će se neko čudo desiti u Međugorju , papa ih naruzio..
jao sad opet mlacenje o svetosti...lijepo mi je zao tih ljudi što klapnu do Medjugorja! !
pa otkud tu dijete i gdje je bilo tih svih ca. 16.5 sati?
Cuj! A, gospe ti??
Djeca su stvarno nepredvidiva.
Jako Bošnje žulja Međugorje. Drago mi je zbog toga. Ne postoji nikakav pravni način zabranjivanja okupljanja katolika, u Međugorju niti bilo gdje drugdje. To je definitivno pečat trajnog prisustva katolika. U svijetu postoji 2500 svetišta, od toga samo 14 priznato. O poreznim aspektima sam već pisao, sada neću. Moćna nacija, smeta im šačica katolika, a to što im je nesposobni predsjednik ustupio pola BiH Srbima, ravno je smrtnoj presudi za njih same, pa im je onda jedini način mržnja, netrpeljivost, neutralizacija i diskriminacija najmalobrojnijeg naroda, kad se Srbima ne usude. A ova vrijeđanja svih katolika ne bih komentirao, jako mi je drago, pokažite kakvi ste, na sreću to nisu svi muslimani, ali ovaj dio koji vrijeđa, žalim vas u dubini duše, vi ste jako nesretni i isfrustrirani ljudi, to sa islamom nema nikakve veze, za mene vi niste muslimani. Zar su vama zaista za sve probleme u životu krivi samo katolici? A klixu svaka čast, uspješno pridonosite palestinizaciji BiH muslimana.
jesu, pogani smradovi. A nikome ne smeta okupljanje katolika, naprotiv. Samo, što je laž, laž je. I nema veze sa kazoličanstvom prikazanje nego sa obrtanjem para. :DDD
Nije slučajno, čim je Vatikan nije priznao odmah se gospa dala na posao! ahahah Da nije SMIJEŠNO bilo bi ŽALOSNO !!!
Zar da djevojčica od 10 godina ide po stoku u 20sati sama? :O
Mora da je gospa dovela.
Da nije Marija opet rodila samo sad djevojcicu
Kakve veze ima što je dijete pronađeno na nekom određenom brdu, koje je usput govoreći lokacijski blizu? Važno je da je pronađeno živo i zdravo. Kakvi su vam to odvratni komentari?
kad vam blati prorok podrzavate sjecu glava utapljanje dizanje u zrak tu pljujete po gospi koja je za jedan narod svetinja, ja ne vidim da se vrijedaju nekakvi namazi iftari kamenja u meki i ostali turcizmi tato nek vas je sramota!
jel svijetli djevojcica 😂
Bravo jesi ti kopile od nekog cetnika sta je ubiva ljude po hr i bih
jel ko papi javio
Opo profit u medugorju,mora se neko novi ukazat
Ukazala se djevojcica