Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POMOZIMO SVI, MOLIM VAS !!!
Šta je sa ovim brojem? Je li neko pokušao da nazove? Meni kaže "Broj se ne koristi"? Kako da doniram putem tel. poziva, zna li neko??
Jos uvijek nema broja na koji se moze pozvati za donacije. Svi brojevi su iskljucivo za uplate. Iz BiH je potrebno uneti samo broj ziro racuna i poziv na broj.
@Enisa1234 ljudi daj te br. je upravo aktivan. BUDIMO LJUDI. ALLAH NEKA JE UZ DOBRE LJUDE.
Ernesa sretno i ne predaji se....ima Bosna mnogo više dobrog nego lošeg, skupice se pare...
mozemo kukati do prekosutra...i hejtati na drzavu...svima nam je jasno kakvo je stanje...al dok mi svi ishejtamo...za ovu zenu moze biti prekasno...pa zato bi dobro bilo svi da uplate koliko mogu...elektronsko bankarstvo...posta...bilo koja banka...1-2 izlaska manje...jedan rucak manje...jedna majica manje...ovamo moze zivot spasiti. A onda nakon te akcije...mozemo hejtati i dalje. Sam hejt u ovom momentu ne pomaze.