Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovo ne kontam nikako, ali bas nikako. I uvijek se pitam zasto tolika djeca, zasto to djeci raditi, ako znas da ni sebe ne mozes prehraniti. :-( Pomoci treba naravno, ali samo radi djece, nisu ona nista kriva sto imaju neodgovorne roditelje. :-(
@Mehdi ma mozda i imas pravo, ne znam stvarno ne mogu govoriti kad nisam upoznata i ne znam. Ali je ovo strasno. Djeci ovako nesto raditi, van svake pameti. :-( @MoonlightSonata Ma moze se sex imati i bez ovoliko potomaka, i cak sto vise ne moraju koristiti ni zastitu, vadi ga na vrijeme i nema frke. Ne znam, samo znam da je ovo vise nego neodgovorno, zao mi ove djecice. :-(
Opstinari, zaposlite oca porodice da mogu kako tako prezivljavati, vi iz zdravstvenog osiguranja pomozite im u vezi planiranja porodice, dajte im neku zastitu, jer ne mogu beskonacno radjati djecu.
Svak' za sebe care, nismo više u socijalizmu i instiutucionalizovanoj državi kad je vlast vodila nekog računa o porodici kao osnovnoj jedinici socijalističkog društva. Sad je svak' za sebe. Veća riba jede manju. Ako nemaš, propadneš. Ako nema sadake, gladuješ ili umreš. Sve vas volle vaši izbori iz novembra 1990-e sve do dana današnjeg. Veiko "hvala" *mudrim* ljudima koji su glasali za nacionalne stranke onda i sada.
Kamo sreće da imamo više ovakvih dobrih ljudi, patriota kojima je stalo do budućnosti ove zemlje, koji, kako otpjeva Safet Isović, rađaju male Gazije. Svako dijete ima svoju nafaku a naš natalitet je tako loš da su predviđanja da nas do 2100. neće biti niti jedan čitav milion. Znam da smo za*ebana nacija ali bilo bi šteta da izumremo. Ovakve ljude treba podržati i pružiti im svesrdnu financijsku pomoć.