Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
❤️
POLITIČARI SJEME KLICA VAM SE ZATRLA OGLASITE SE NA OVAKE STVARI GLEDAJ DO CEGA STE DOVELI ZEMLJU DA SE LIJEČI NAROD SMS PORUKAMA DABOGDA SE VAŠI NAJMILIJI OVAKO LIJEČILI LOPOVI BANDO KRIMINALCI .OGLASITE SE SMRADOVI VI STE DOVELI NAROD U OVU SITUACIJU.
Uskrati te sebi danas jednu kafu ili sok, to nekom znaci nastavak normalnog zivota.
Malenoj zelim da joj dragi Bog da ozdravljenje sto prije. Nesto drugo zelim reci. Turci a ni druge zdravstvene ustanove u EU ne rade za kikiriki. Kada citam ove apele za skupljanje pomoci ispada da su Turci br.1 u Europi po kvaliteti zdravstva sto ne odgovara istini. Ni po cijenama a ni po med.tretmanu.
sto se tice tretmana nimalo ne zaostau za drugim evropskim centrima,a jeftiniji su to je sigurn zato su i najbolja opcija,isto ovo bi u zap. evropi kostalo 3-4x vise
Bas me zanima da li iko od politicara sto su pokrali milione donira i marku za ovakve stvari. Koja smo mi jad da se djeca ljece sa sms porukama.