Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
br.1. onaj koji zeli pomoci ne daje medijska saopstenja o svojoj"dobroti". br.2. ako je dijete imalo pravo na lijecenje u beogradu imalo je i na pratnju. ne moze ni tesko bolestan odrastao covjek ici sam ,a kamoli dijete. jeftina i odvratna politicka reklama.:(
Jeste politička reklama, ali nisi u pravu za pratnju i prevoz.. Svaki građanin RS-a, koji ostvaruje pravo na zdravstvenu zaštitu, a koji dobije uputnicu ovjerenu i odobrenu od ZZO RS-a, može da ode u Bg na pregled ili hospitalizaciju. ZZO R. Srbije potražuje novac za pruženu uslugu od ZZO RS-a, tako da ovi nisu baš poletni da plaćaju i prateće troškove, a već imaju povelika dugovanja.. Pretpostavljam da je drugačije samo za neke hitne i "važne" slučajeve.. Mi iz FBiH, sve plaćamo..
razumijem ja da se niko ne pretrze po tom pitanju ali i budala zna da dijete ne moze putovati samo. pratnja mora biti i mora biti ukljucena u troskove. ili je u bosni sve zaista djavo odnio?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
konacno nesto pozitivno iz genocidne tvorevini,
svaka cast. covjek velikog srca
Ovaj je lik za svog mandata Bosnjacima vise pomogao nego sve bosnjacke partije koje skoro dvije decenije sjede u Skupstini RS i Vijecu naroda RS.
........pozdravljam akciju.......međutim, ne mogu se osloboditi dojma da se ovakve humane akcije uglavnom rade u četvrtoj godini mandata, a ne u prvoj.................
svaka cast ljudino,,a isto tako da kazem da se nasim velikim nazovi "bosnjacima" naserem u usta,gdje ste kad treba pomoci???? to vam nije bitno,samo vam je bitno dobit izbore.sto se islamska zajednica nije ukljucila u ovo???imaju druge obaveze skupljat sergije i pricat po dzumama o protestima...e Allah da vas kazni sve.Amin
.......imamo na tisuće udruga građana i njihova bi funkcija trebala biti da pomažu građanima, da orgniziraju akcije pomoći ljudima u potrebi....... a ne funkcionirati radi toga se o njima dva puta godišnje napiše nekakav afirmativni članak u nekom lokalnom glasilu...........
Kad bi svaki funkcioner preuzeo obavezu da finansira roditelje djece koja su bolesna i koja trebaju pomoć, kakva bi to onda idila bila. Svaka čast za ovo!
Ovakvi potezi prave razliku izmedju onih koji na odgovoran ali i na human nacin vode brigu o gradjanima,i onih koji 20 godina pljackaju.Mislim da bi svaki human i normalan covjek koji je u mogucnosti postupio isto,ali izgleda da je ovakvih jako malo.
Ovaj uzima i daje, pa nek krade koliko hoće kad zna pomoći. Problem je u onima što samo kradu i sve troškove im država plaća, čak i kurve.
Pa svugdje u svijetu je normalno da politicari uzimaju,ali postoji razlika na one koji uzimaju i daju i na one koji grabe samo sebi.I Tito je imao najvise,ali je davao i narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudskost... Najveca vrlina koja je danas, nazalost, rijetkost!