Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je škola normalna sa normalnim učenicima i učiteljima sve se može postići. Jedno veliko BRAVO za sve vas.
Bravo. Više nam treba ovakvih priča a manje nacionalizma.
Najbitnije je da je naziv projekta na engleskom, valjda zbog medjunarodnog karaktera akcije. Šalim se, nek se uče da pomažu drugima.
Bravo!
Svaka cast za djecu i ucitelje! Lijepo je da u danasnjem vremenu djecu uce tim vrijednostim (pomagati nekome i ciniti dobro) jer je danas toga sve manje.
Bravo!
Vidjeti da se djeca odgajaju tako da imaju osjecaj za druge i zele pomoci, pokazuje da i nije sve tako crno u ovoj drzavii.. Svaka cast
Jeste li pod pregledom duga ili administracijom? Jeste li na crnoj listi? Jeste li se borili za rješavanje svojih mjesečnih uplata? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni zajam, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected]
Aplauz 👏🏼👏🏼 Svaka cast
Aplauz 👏🏼👏🏼 Svaka cast
Bravo djeco!!!!!
tako treba
bravo djeco
Dusare
kako slatko!