Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harambe 21 svaka ti je na mjestu.Kao da neko mora javno i pjevati.Nikome vise nije bogami do pjesme.Bolje da su te pare dali bolesnima da se mogu nabaviti lijekovi ili izmjestiti vani jer kod nas nema pomoci od nasih ljekara.Dino ionako ne zna sto ce od para i da je kakve srece pjevao bi djaba raji.Valjda smo mi takav narod ko zna.
Sretno!!!! Zalosno ke sto je jucer LGBT populacija kretena dobila 150.000 za svoje promovisanje i maltretiranje svih normalnih
Oke lijepe, ozdravi nam momcino
Srecno ti puno drago dijete.
Srecno duso draga!
Srecno duso draga!
Sretno malisa.........:)
Dusa slatka, sretno 💪💪
Dusa mala, sretno ti i da se vratis u svoj grad zdrav i nasmijan.