Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tužno. žao mi djevojke i čovjeka a ovog idiota od sina murija treba ubiti ko vola i zabraniti mu ubuduće svaki prilaz njima i kući.
varaš se. ne bih ni trepnuo da ga prebiju. vrlo dobro znam ovakve tipove.
znam o čemu pričaš potpuno te shvatam. policija rijetko ali baš rijetko bez veze nekog prebije. uglavnom klošari zasluže batine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj tugo moja. Tacno u ovim trenutcina sazalim sto nisam dovoljno bogat da mogu da pomognem ovakvim slucajevima 😡. Nadam se da ce se sve zavrsiti dobro.
@BuggsBunny Nema potrebe da bilo koga nazivas glupanom i debilom. Realno ovaj tvoj komentar je debilniji od mog, pa se ti zapitaj. @issue Vjerovatno i jeste tako, ali ja protiv emocija ne mogu.. zato i ne pratim ovakve socijalne slucajeve, pogotovo ne stare i nemocne ljude 😢
Ko je vaspitavao ovog sina? Zasto se tudji sinovi ne ponasaju ovako? Drugi su napravili a sin zapalio.. Sta ako mu narod opet napravi a sin opet zapali?
Ismet Omerović je prevarant. Ne bi me iznenadilo ni da je sam zapalio kuću ili to uradio u dosluhu sa sinom kako bi ponovo iskamčio novac od poštenog svijeta. Ne nasjedajte na jadikovke ovog lopova.
Poštovani Ismet omerović je prevarant i dokaze imate na svom forumu. Koristi malu Zemlju kao paravan. U ratu je bio pripadnik vrs.
Pogledaj, a tri dana se slavilo kada mu se sin rodio. Odgojio drogerasa i vidi sad.
sin vragolan
NEMAM KOMENTAR PRVI PUT KOLIKO MI JE ZAO OVO DVOJE...
Daba ti je se tu kuciti ako ga policija ne uhapsi opet ce zapaliti kucu, treba ga poslat u zatvor.
Sve je do roditelja. Kako odgojis djete tako ce se i ponasati
http://forum.klix.ba/ismet-omerovic-prevarant-t121358.html
gledao sam fb ne kontam kako trosi tudje novce pričaju nešto lik izgleda ko da nije jeo 20 godina a kakva mu kuća ko baraka
nemoguce, jes vidla quran da ima.
Po forumima se prica da je prevarant.... kome vise vjerovat http://forum.klix.ba/ismet-omerovic-prevarant-t121358.html
@MOSAD ja imam taj problem. Ne daju mi pravo govora.
Evo sad mogu
hranis ga odgajas koliko mozes u napacenoj drzavi brines se i ovako ti na kraju se pos*re na glavu puu zivote
Oči mi zasuziše :_(
Klix,pa provjerite majku mu,prije nego objavite apel za pomoc.Vi ste licno pisali da je covjek prevarant.
http://forum.klix.ba/ismet-omerovic-prevarant-t121358.html