Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Adnane! P.S. Jedno veliko Bošnjačko merhametli srce!
Da ga Allah dragi nagradi.Pokazao je da je ne samo veliki sampion nego i veliki covjek.Svaka cast ADO!!!:))
Dobrota nije nešto što se može u dućanu kupit, ona je poklon za dušu od samoga Boga, zato mi se nemoj brate ti ljutiti, i voli mene, brata svoga. Malo je na svijetu ovom, ovako dobrih i plemenitih ljudi, što vraćaju nadu u srca mnoga, pa zato brate i ti dobar budi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ADO CARE VOLI TE BOSNA
da mu dragi Bog dadne jos i vise, i njemu i svim normalnim ljudima u ovoj zemlji!
Eto sta je kapitalizam...jedan bokser zaradjulje ogromne pare a posten i radni svet treba da ceka milostinju da bi mogao na lecenje. Bruka i sramota...sport bi trebalo zabraniti a sve sportiste poslati na njive da nauce da rade nesto korisno SMRT KAPITALIZMU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
molim vas ako neko ima kontakt telefon Mevludinov ili njegove majke. hvala unaprijed.
Prava Bosanska ljudina
Najsnažniji ljudi, obično imaju najmekše srce. Svaka mu čast.
...ne mora se ici u Mekku i Medinu da bi postao hadžija,ovaj insan je to vec bezbroj puta obavio u svojoj rodnoj grudi pomagajuci onima kojima je potrebno...toliko je sevapa i dobroga ucinio ovaj covjek da je svaka rijec suvisna...neka mu dragi Bog da sve najbolje u zivotu...AFERIM
Pametan , uspješan , dobre duše i lijep pravi Bosanac i Hercegovac
Svaka čast Ado!Veliki čovjek i veliki vjernik.On je rođen u Njemačkoj ali voli BiH više nego svi naši političari zajedno.Umjesto da hoda po svijetu on slobodno vrijeme provodi u Blagaju i druži se sa običnim ljudima, pomaže gdje god stigne i običan je i normalan čovjek.Bog mu dao zdravlja i još puno uspjeha!
Odlično. Ali veci je sevap kada se dadne novac, a da niko ne zna...
Pa nije covjek objavio ni na twitteru ni na fb.. ocito je ovo doslo od porodice Smriko...
Treba da se zna nesto ovako, mozda ponuka nekog ko je stipsa i koga je strah da mu se blago istopi da udijeli koju marku. Covjek daje na sve strane a ne mijenja auta pa da se to provlaci po portalima. Bolje da ovo citamo a ne crnu hroniku!
"Tvoje je samo to što daš, iskreno od srca!" Neka ti dragi Bog da samo najbolje.
Svaka čast, kamo sreće da imamo više ovako dobrih ljudi koji su tu da pomognu kada treba.
tako je ado nas bosanski zmaju! majka bosna je rodila velikog junaka!
Svaka cast,Allah te nagradio!
Da ga dragi Allah nagradi !!! a Mevludinu vrati zdravlje inshAllah :)
smrad i golo govno obićno čovjek koji se stidi svoga imena ***ga dino merlin
Svaka cast,sta reci vise. Nek se ugledaju trutovi iz vlade i parlamenta,Spiricu i ostali humanost je kad dijelite SVOJ tesko zaradjeni novac a ne onaj iz budzetske kase koji niste zaradili.
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ljudinoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo