Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svaka cast paze...u nevolji se drug poznaje. sveko dobroo i da gledamop aBd naseg alena na svim sledecim utakmicama,,,SRETNO ALENE
ZAMOLIO BIH VAS DA KONTAKTIRATE NJEGOVU PORODICU ILI BLIZNJE KAKO BI ONI OTVORILI PAYPAL RACUN, JA BI IZVRSIO NEKOLIKO UPLATA, A PROSIRIO BI VIJEST I U INOSTRANSTVU DA MU POMOGNEMO. POZDRAV
PAZE SVAKA TI CAST ZA OVAJ GEST I STO SI SE POTRUDIO DA ORGANIZUJES JEDNU OVAKVU AKCIJU KOJA CE SIGURNO NA KRAJU PRIDONIJETI DA SE SPASI JEDAN MLADI ZIVOT, ZIVOT JEDNOG SARAJLIJE ! SVAKA CAST JOS JEDNOM I OVO TREBA BITI PRIMJER SVIMA !
Dovljno je pogledati gostovanje u emisiji \'Hrabri ljudi\'. Njegove ocajne suze, nastojanje da bude jak, ruke njegovog babe, koje ne prestaju da se tresu, nemogucnost izgovaranja jedne jedine rijeci- TUGA. Tacno covjeku srce da stane,suze same idu. :( Popijte danas kafu kuci, a te 2 marke umjesto u kasu nekog gazde ubacite u kasu zivota. Ne poznajem te Alene, ali molim Boga da ozdravis i da ti vrati tvoj stari zivot, tvoje zdravlje nazad.
možda vaše 2km spase život ovog mladića ..