Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
250 hiljada za kiosk, a skuplja se pomoć za ljudski život. Državo, nabijem te...
Ovaj momak nije član kriminalne organizacije SDA, tako da njegov život nije bitan.
Izgleda da ni poziva za pomoc ne moze biti bez pominjanja stranaka. Manite toga ljudi,de vidite da se ovom covjeku pomogne ko i kako moze jer nijedna stranka se vjerovatno nece zaloziti za ovog covjeka,tako da njihovo pominjanje nece pomoci
Krajem oktobra 2016. ležao sam sa njin na trećoj internoj,momak je super,prava dobričina.Ljudi,ko ima nek pomogne koliko može molim vas !!!
1: SDA i Bakir da plate 2: Da mu majka manje pravi Burek da krka
Nažalost broj je trenutno samo za bh telecom.
ne radi ovaj broj, pokušao sam zvati , nepostojeći broj
meni je radio
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
na šta se tvoj život svodi. tuga
nek se obrati sda I baketu
Da li ikome može ovaj broj telefona ili je to samo kod mene ??
Da li ima paypal racun ? Predlozio bi da otvori ako nema,takodje i drugi ljudi koji prijupljaju pomoc jer je to stvarno najlaksi nacin za transakciju novca
Za ovakve stvari drzava para nema a imaju se milijuni skorom xvake godin e za nabavke vozila da se hostapleri, kozojebi i lopovi voziksju i kud tre ba i kud ne treba.Pusto im sve stalo a i onim koji ih podrzavaju.
@Mostaricaaa kako ne mozes.Ja sam sad zvala.Zalosno je sto su bolesne osobe spale na narod da im pomaze.Drzava je potpuno zakazala po ovom pitanju.Par politicara da se utale mogli bi pomoci ovom momku.Njemu puno a njima nista.Ali nece.Sve su to teske stipse.Neka ih stid bude.Oni su tu radi nas a ne mi radi njih.
Samo mi piše poziv završen, a imam 3.24 na računu.
Zovem broj, a pozivam i sve ljude dobre volje da to isto učine.
Zasto ne mogu zovnuti ovaj broj ?