|

Pomozite da se kupe "paketići za sve" zabavljajući se uz grupu Billy Andol

Pomozite da se kupe "paketići za sve" zabavljajući se uz grupu Billy Andol
0
Klix.ba
5.12.2012. u 13:24
0
komentara
0

dijeljenja
Pomozite da se kupe "paketići za sve" zabavljajući se uz grupu Billy Andol
Udruženje altruista Dobro će u četvrtak, 6. decembra od 22 sata u art-kinu Kriterion organizovati humanitarni koncert "Paketići za sve", na kojem će nastupiti sarajevski bend Billy Andol. Cijena ulaznice za koncert je 5 KM, a sav prihod isključivo je namijenjen kupovini novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica.
Ovo je akcija koju već šestu godinu tradicionalno organizuju volonteri Udruženja Dobro, s ciljem da radost praznika, na poseban način, osjete i djeca iz socijalno ugroženih porodica, kojima je kupovina igračke ili slatkiša luksuz.

"Sva prikupljena sredstva od prodatih ulaznica i prodaje promotivnog materijala Udruženja ćemo usmjeriti za kupovinu slatkiša i igračaka za dječije paketiće", rekla je Tomislava Banić, aktivistkinja Udruženja Dobro.

Billy Andol je dosad objavio dva albuma, a nedavno su promovisali spot za pjesmu Billy sanja, koji je ostvario zapažen uspjeh na regionalnoj MTV listi Domaćica.

"Zadovoljstvo nam je što smo dobili priliku da učestvujemo u ovoj akciji, te da djeci pomognemo radeći ono što volimo", izjavio je Vedad Trbonja, frontmen benda. Detalji o bendu su dostupni na www.billyandol.ba ili Facebook stranici.

Organizatori su pozvali građanke i građane da se odazovu akciji "Paktići za sve" u što većem broju, te na taj način direktno pomognu kupovinu igračaka i slatkiša za djecu čije porodice čak ni za Novu godinu to sebi ne mogu priuštiti.

Detalje informacije o Udruženju Dobro i navedenoj akciji dostupne su na web-stranici www.dobro.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.