Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NGO SU CUDA.... GDJE SVE OPERU PARE NEVJEROVATNO!!
Jeli to onaj dom za koji je fasista vucic i njegov pijun grujic platili 1 mil km i potrosili jos jedan mil da zaposle 5 ceta? I sad oti traze pomoc?!?!
Av-mijau udruzenje na aparatima
Ima i ljudi kojima treba siguran i topao dom ebli vas psi. Nikad ovaj narod nece doci pameti
Cak ni psi u azilima nisu vezani ko ona djeca iz Pazarica. Toliko o SDA patriotama i zastitnicima bosnjaka i leptira kupusara
Zar je moguce humanost traziti u manjim stvarima - dok kada je u pitanju zivot migranta ili svakog nevoljnika ili siromasnog Bosnjaka, ne vrijedi nista. O psima se brine kad se zbrine covjek.
Ne bas davno,tamo su ubijali ljude ko pse.Zivot je cudna sorta.Sad djeca zlikovaca,kobajagi se brinu za pse.
@Mrki500 Tacna analiza
Dati ih Kinezima,to je njima poslastica.