Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je nestalo 15 milijuna KM planiranih za ovakve slučajeve bolesti građana BiH kojima je potrebno lijećenje vani. Brine li ova zemlja uopće za svoje građane ? Birali smo ih da misle na nas, a ne na svojesitnošićarđijske talove. Nasihi naravno želim sve najbolje, brz oporavak i potpuno ozdravljanje. Ljutim se što se ne daju brojevi telefona na koje kad se pozove daruje se 2 ili 3 KM.Zamislite 100 tisuća poziva koliko bi ih minimalno bilo i novac koji bi se tako skupio.
Dr Nadezda Basara se zove zena koja je spasla vlasnika TV Pink Zeljka Mitrovica od te plasticne anemije. http://www.telegraf.rs/vesti/1352862-kod-nje-ljudi-ne-umiru-ovo-je-zena-koja-je-izlecila-dekija-pantelica-i-zeljka-mitrovica-od-raka-foto Nadam se da sam malo pomogao. Stavite i paypal racun.
Moze li mi neko objasniti koliko pojedini telekomi uzimaju kada se prikuplja pomoc preko njihovih brojeva? Vidim broja ovdje nema, vjerovatno zato sto operateri uzimaju veliku korist od toga sto je za osudu, jer bi to bio najlaksi put prikupljanja pomoci.
pa neka joj pomogne onaj tajkun maksumić,garant su familija.
Založno stvarno 😢 Pomoći ce nas narod, siguran sam! Sretno Nasiha!
Pray for Nasiha
da bi se spasio jedan zivot potrebno je 80.000km a samo jedan automobil ispred predsjednistva kosta 200.000km i jos vele valja ga mjenjat za godinu dvije u doba materijalizma zivot i zdravlje su na drugom mjestu
hvala redakciji na kontakt broju
Ja ne znam sto odmah spominjes predsjednistvo i njihova kola nece se vozit u gold 2.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)