Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi je žao kad vidim ovakve stvari. Kamo sreće da imam para, ne bi prestajao pomagati ovakvim slučajevima.
zato ih neces nikada imati, jer vec pomazes gdje stignes :) ali tako i treba, ne moze covjek sam za sebe zivjeti......
@ogledalce To se slažem. Zato bogati i imaju, jer gledaju gdje svaki fening ide, a a mi buranija se rasipamo gdje stignemo (nije luksuz, ali marka po marka...). Ali, za ovakve stvari mi nikad ne bi bilo žao dati novac. Vidiš nam ovom djetetu da je finjak 1/1. Tuga..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E tugo pregolema, momak koji sutra treba stvoriti familiju nema osnovnih uslova za život i još pričaju o bjeloj kugi.
Ova me kuća podsjeća na BiH, ovaj jadni momak i njegov bolesni otac bez ženske ruke u kući na narod BiH a ovaj trbonja na trenutnu vlast koja već decenijama vješt simulira vlastitom narodu lažnu dobrotu.
Pomozi djecaku kirbas prodaj tasinetine od one svoje vjestice..
Kako nije odredjena socijalno novcana pomoc ovim slucajevima ili treba da se sirotinja naoruza i sacekuse pocne praviti ... Otimati od bogatih nema druge ☝️
Nazalost puno je ovakvih slucajeva, jos uvijek osjecamo posljedice rata
šta li je s majkom?
Tesko mi pada da ovo i procitam, a Bog zna kako je njima tesko zivjeti kroz sve to... Neka svako pomogne koliko moze, a sigurno je da svako moze nesto izdvojiti....
Spavaš li mirno Izetbegović Bakire 😤😠
daj yebote bakir. nije ti on kriv. pa nije on bog
nije opština kriva jer nisu predviđeni u budžetu. Nisu ni lokalni SDA tajkuni krivi jer nisu oni pljačkali narod da im opet vraćaju novac. nije ni merhamet kriv jer bogme nema ih u džematu. sigurno su neki smutljivci.
E državo šta radiš od naroda.
@MoneyForNothing Ako budete dobri.