Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ti bog da hrabrosti i snage da to prebrodis, a roditeljima razumjevanja u njegove odluke,sretno junacino
Ne dade bog nikom ni snage ni hrabrosti, ni djeci u Srebrenici, niti djeci u Africi, niti djeci u Somaliji, djeci u Siriji, itd itd itd. Ne valja ti taj bog u kojeg vjerujes :)
e moj saturn jadna tebi majka kad ne vjeruješ u Boga , LIJEPA PAMET !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dušo draga sretno i da uspiješ u ovoj borbi
Mali ozdravices ti aBd,i pomoci ce ti dobri ljudi... Nadam se da cu biti dobar ljekar,svaki put me zaboli srce citajuci ovakve clanke......
Njegova grupa na facebook-u gdje mozete da saznate vise informacija: https://www.facebook.com/groups/424774410879999
Zna li mozda neko zasto ne mogu pozvati ovaj broj? Ni preko fiksnog, a ni mobilnog. Koristim eronetovu mrezu, ali do sada sve humanitarne brojeve sam mogla zvati, ali ovo nece pa nece. Samo mi kaze da je broj nepostojeci. Zna li neko u cemu je problem?
Nažalost, ovaj broj vrijedi samo za korisnike Bh Telecoma. Ali, ako ste odlučili pomoći, možete to uraditi uplatom u banci, svaki iznos je od velike koristi. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/599936_3373481292008_820089245_n.jpg
Bice sve uredu lave svi smo uz tebe
:( Nedžadu želim brz oporavak!
...koliko novca ide kad se pozove taj broj?
3KM :(
...zao donirati? zavisi koliko... ne znam...ono moze skinuti i 100 KM...lakse je ako nemas pretplatu...ako imas kasno posle kur.cu svirati! kad se oprzis na mlijeko puses i u jogurt...tako da pitanje je bilo jednostavno i ne zlonamjerno... a donirao jesam ako te to zanima!
"Da sam Bog da "onaj mali" što je napustio školu jer mu "nije išla", a ne zbog bolesti, ma da sam sve samo ne "onaj što ima rak"." Toliko kontradiktornosti u samo jednoj recenici. Zajeba tebe taj bog..
bravo srbine ev ti banana,imat ces i ti djete a sutra bi moglo meni pod noge doci
Ma kakav srbin, samo realan... A sto se tice djece, necu ih garant pravit u ovom gov.netu od drzave da bude u okruzenju sa imbe.cilima poput tebe. SIKTER
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
:(