Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želim ti brz oporavak i da nađeš sebi posao.
zaposlit ces se ti samo ce ti sef biti da ne kazem sta
Ljudi masovno primaju ilegalne imigrante sebi kući, a niko da prihvati ove dvije sirotice i pruži im siguran krov nad glavom, a do tada treba da se organizuje akcija prikupljanja novca da Zenka otkupi stan i da se izlijeći.
Zlatni stafilokok / MRSA lako prenosiva i opasana zaraza! Bolnice su izvor ove bolesti! Zenka želim ti da uspiješ u svojoj borbi!
@MaYaZlatu. Ima ljekarske stoke koja laze pacijente da su MRSA-u unijeli izvana, iako je to iskljucivo intrahospitalna infekcija.. Zenki ce nacelnik uruciti 100BAM i tako oprati savjest, a ona ce se, dusa draga, nastaviti patit'
Pa Ramovic gradonacelnik Gorazda vec u nekoliko navrata putem medija govori da u Gorazdu nema ne zaposlenih o da svi oni koji zele raditi mogu ga dobiti.Sad mi je nejasno odkud sad ovo
Zar Goražde nije njrazvijenija i najbogatija općina u BiH.
radis u Preventu mjesec dana i onda ti kazu" zvat cemo te" i to je to...nikad vise i ne pozovu..lopovksa firma,uzimaju pare sa Biroa ....
Prije mjesec dana je na Hayatu tražila ne da radi, nego da joj se kupi stan...da joj neko kupi stan! Iako ima riješeno stambeno pitanje...i ima novca za tetovaže.
Bitno je da ima posla za savjetnike... Ti si, Zenka, nevazna ovoj drzavi.
Ja sam mislio da barem u tom Gorazdu nije problem za posao...
Nije ako imas stelu da radis za 400 u Bekti “gigantu”
nije problem za posao ako si stranacki pripadnik, al ako nisi dodjes u poziciju kao ona i ja... 34 godine 7 mjeseci "radnog iskustva"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)